Во 17 и 20 минути. Влезете седнете, опуштете се, и кажете што ве мачиизвинете докторе а во колку часот имав закажано јас
Во 17 и 20 минути. Влезете седнете, опуштете се, и кажете што ве мачиизвинете докторе а во колку часот имав закажано јас
Па вака најпрво да се извинам малку доцнам и ако може едно кафеВо 17 и 20 минути. Влезете седнете, опуштете се, и кажете што ве мачи
Вака сега...Па вака најпрво да се извинам малку доцнам и ако може едно кафе
Е сега вака јас имам голем проблем....кога и да дојдам во контакт со некои особи кои не ги поднесувам и ме повредиле добивам напад на бес и станувам многу агресивна и одма добивам желба да им ја учукам некоја.
ве молам докторе ако може да ми помогнете ...лекови ,чаре некое побрзо додека не сум напраила глупост
Вака сега...
Кафе ке пиеме после сесијава, на страна од камериве, да си се подружиме
А што станува збор до проблемот. Воопшто не гледајте толку уплашено врз него.
Едноставно кога ќе дојдете во контакт со такви личности замижете, изброете до три, а потоа назад, и ако тоа не помага, на фин и културен начин прегрнете го човекот, и ставете му ја мастиката во коса.
Значи тој ве нервира вие дупете го во мозок.
Сега за сега, не се потребни никакви таблети.
За тебе ќе чини три прегратки, ако ви е скапо, можете да платите на раати.Ви благодарам многу докторе ќе го послушам вашиот совет
кажете ми колку треба да платам да не дадете пак оставка зошто без пари сте работеле
За тебе ќе чини три прегратки, ако ви е скапо, можете да платите на раати.
Исконтактирај со медицинската сестра и речи и’ дека Др. Аркантос те пратил да ти вбрзга во вените оптимизам.Шо ќе ми препишите за посреќен живот ?