Собиранки.... (договарање - тука)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ќе го има на МТВ. Тиња се,откупиле права само за мечовите у среда,а за тие у вторник не. И сеа ја не можам Јувентус на ТВ да ги гледам.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Абе ако сакате и у Тренд ќе го даваат сигурно пошо сите јаки утакмици ги даваат, кафиња ви се стандард цена како и топло чоколадо и салеп и чај... Абе како сакате, кај сакате, мене ми е сеедно ;)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
И мене ми е сеедно каде, само ДА ГЛЕДАМ и да НАВИВАМ ЗА РЕАЛ : ))))
Дoбро е што ќе даваат на мтв, ама тапа се бе со муабетов дека во вторник нема фудбал :|

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас сум за каде било, само ај Траблка нека се изјасни што мисли она околу атмосферата што би ја имало во тренд за гледање фудбал?
ЗОшто јас мислам дека сепак не е место кај што фудбалот е на прво место... може дури и глас да нема на телевизорите и да биде само онака "'гледање'.

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Јас сум за каде било, само ај Траблка нека се изјасни што мисли она околу атмосферата што би ја имало во тренд за гледање фудбал?
ЗОшто јас мислам дека сепак не е место кај што фудбалот е на прво место... може дури и глас да нема на телевизорите и да биде само онака "'гледање'.

Да, во тренд има каде да гледаш фудбал, има доста екрани, ама глас нема ... музика си свири :svirka
натпреврот неможеш да си го "доживееш" како што му доликува (shake)
доколку не играм вечер фудбал, големи се шансите и јас да ви се приклучам на ваква собиранка ... оле олее :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Saladin

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Да, во тренд има каде да гледаш фудбал, има доста екрани, ама глас нема ... музика си свири :svirka
натпреврот неможеш да си го "доживееш" како што му доликува (shake)
доколку не играм вечер фудбал, големи се шансите и јас да ви се приклучам на ваква собиранка ... оле олее :igra

Претпоставував, фала на одговор.
Епа тренд отпаѓа. Можеби е добро да си одиме на старо место, за таму сум исгурна дека и глас ќе има : ))
А ти форфан, фати ја под рака јами и ајде на фудбал : )))
Не може да играш фудбал, додека се случува толку големо дерби :D