,,Лечење на сите болести'' кај Весна

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А за мојата болка мрчаторство има ли лек?
Лекар? :D
Јас ке се самоцитирам оти гледам дека рецка не ми мавате,лекар не ми барате,лек уште помалку.
Епа тогаш немојте да се жалите низ темите од мене :D
Јас си ја признав болеста ама изгледа не ви пречи доволно :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and ZmajChe

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
абе дајте ми и на мене некоја функција тука ќе помогнам колку можам:D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Јас ке се самоцитирам оти гледам дека рецка не ми мавате,лекар не ми барате,лек уште помалку.
Епа тогаш немојте да се жалите низ темите од мене :D
Јас си ја признав болеста ама изгледа не ви пречи доволно :rolleyes:

да беше друг доктор ќе ти речеше самоубиство, но пошто сум јас во прашање ќе ти речам само мрчењето не е болест туку начин за да се прикријат сите други болки.Треба подлабоко да си го испиташ изворот на „болеста“ мада што пак ќе речам, не си болна до тој стадиум да треба да бараш помош на доктор, лечисе во домашни услови со чајче од шипки.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
да беше друг доктор ќе ти речеше самоубиство, но пошто сум јас во прашање ќе ти речам само мрчењето не е болест туку начин за да се прикријат сите други болки.Треба подлабоко да си го испиташ изворот на „болеста“ мада што пак ќе речам, не си болна до тој стадиум да треба да бараш помош на доктор, лечисе во домашни услови со чајче од шипки.
Ова другиов доктор алудираш на мене?
Не, не, нема кој да има кој да ми прави папарацо фотки ако се убие таа..
Само благо ќе препорачам повеќе искрени насмевки за melpomena и се’ ќе биде во ред :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Те сакам што си вака блага докторка,плус уште појше те сакам што знаеш што би кажале другите доктори,богами за годините што ги кажуваш дека ги имаш ти имам кажано дека доста солидно се снаогаш на секое поле,но сега ми се докажа и во медицината.(wasntme)
Ти благодарам докторке,уште одма го ставив чајникот.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ова другиов доктор алудираш на мене?
Не, не, нема кој да има кој да ми прави папарацо фотки ако се убие таа..
Само благо ќе препорачам повеќе искрени насмевки за melpomena и се’ ќе биде во ред :)
Ова од гинеколошки или од психолошки аспект.
Оти сте го измешале чатот на сегде низ темите незнам како да се наместам за да ме прегледаш :D