,,Лечење на сите болести'' кај Весна

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Е па тоа де и преморен да ми идат на сон:sram
А ќе ми се дига притисокот или не?:eek

Вијагра. А притисокот зависи дали ќе разговараш со жена ти пред да легнеш. ( ко ќе каже колку потрошила ќе ти се каче притисокот ) поарно не

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
АААА....каква вијагра бре девојче??? Та не сум дошол до ортопедски помагала:nah
Можам и без тоа :cool: Мене ме интересираше само дали е нормално што ми се дига притисокот евери најт:)

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
и за крај .. вака ќе ве бркам утре -:giggle
p12015.gif

mashkodete

Истакнат Член
11 февруари 2013
59
25
118
Пред некое време ме фати и мене овој грипов, се изненадив затоа што ретко сум бил болен и не ни памтам последен пат кога сум бил.
Значи не е шала грипов, многу е досаден. Кога ке се разболам несакам да си го оптоварувам желчудникот со апчиња, инсистирам на инјекции интрамускулна терапија. Мислам дека е поефикасно и брзо умира вирусот.
Примав инјекции 5 дена абе човече не знаеш кој кошмар беа тие 5 дена, не поради инјекциите, туку поради таа сестрата што ми ги ставаше. ЈОООЈ БРАТЕ ! Една млада, згодна, плавушица цело време викаше: кој е следен?! Си викам у себе, едвај чекам да влезам да ме боцне.
Ми дојде редот, влагам јас и таа: Здраво како си, ајде не е ништо страшно легни си на креветчето, соблечи си се немој да се срамиш, раскомоти си се.
Кога ми ја рокна тоа инекцијата, абе ѕвезди броев, цела до даска ми ја стави. И секој нареден ден кога одев на инјекција, цело време ме прашуваше: како газето? (насмеана) ....................Исусе боже ......

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Весна1992

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ај да поставам едно прашање. Оти стварно веќе не ми е јасно - премногу, дури и повеќе од премногу сум збунет.
Зошто ваква тема е ставена во „Играчница“?
Ова нешто треба да оди во - ЦРН ХУМОР! (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Ај да поставам едно прашање. Оти стварно веќе не ми е јасно - премногу, дури и повеќе од премногу сум збунет.
Зошто ваква тема е ставена во „Играчница“?
Ова нешто треба да оди во - ЦРН ХУМОР! (facepalm)

Е тоа прашај го парвати. Он тоа напишал