Знам де затоа сега ке ти велев .. да ја пријавиш да ја избришат темата ... да не постои ! едноставно така на шала ја отворивИма мене кој да ме види, не треба да се докажувам пред кој ќе му текне. Дрва во шума или во Рисајкл Бин. Оф топик сме и двајцата.
Јас неможам да ја разберам темава![]()
Ваљда кај различна професорка сме учеле,а и Trajche учел со менеТешко е да се разбери .. ако си учела/полагала психологија ке разбереш во кој смисол мислам

Па така е .. колку што разбрав .. дечково се спремал да остани за стално на работа ..али како што реков .. пекар не може да учи водоинсталатерколко ме служи интелигенција, ја разбра дека овде се работи за некој што отишја на болување, а на његово место дошло некое дете без работно искуство, и покушувало да се претстави како некоја главна фаца на шалтер, сс поставување на његови услови. Поправите ме ако грешу. Тој е чист пример за работу преко врске, мамини и татини деца на добри работни места![]()
http://mk.wikipedia.org/wiki/Психологија_на_личноста прочитај го ова цело ако не те мрзи ке разбереш !Де некој нека ми го објасни насловот? Ништо не разбрав.