Сакам да се запознаам со...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Со прилепчаните Amy Lee и Ali G, со malo која увек ја читам во креативно катче, Lena коа ќе ја фати патот навака, Anakin и Emma.T првично ради сличен укус на музика, Electra стил на јадење на бабури и за крај melpomena за да сузбијам секакви предрасуди од типот трач муабети као некои членови ако си контраат на форум не значи дека во и живо се такви. Којзнае, може се слагаме повеќе одошто пробуваме тука да не се.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Со прилепчаните Amy Lee и Ali G, со malo која увек ја читам во креативно катче, Lena коа ќе ја фати патот навака, Anakin и Emma.T првично ради сличен укус на музика, Electra стил на јадење на бабури и за крај melpomena за да сузбијам секакви предрасуди од типот трач муабети као некои членови ако си контраат на форум не значи дека во и живо се такви. Којзнае, може се слагаме повеќе одошто пробуваме тука да не се.
Јас искрено бев заинтересирана да те запознаам,но ми замерил или не што вака апла ке признаам,може ке ми замери и цел форум за ова апла напишано,но изгубив секаква желба да те запознаам.
И знам,и не знам зошто.
Едноставно така чувствувам.
Ако се предомислам,и ако сфатам дека сум погрешила и со напишаново и со потребата,ке се извинам,ако ми простиш арно,ако не да сме живи и здрави,товарот ке си е мој.
Но засега така чувствувам,така пишувам.(како и за се уствари)
Се најдобро ениувеј. (wasntme)