Кој последен ќе коментира е победник

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Брат куде спортску салу е урнебес, шампионите од Шутка vs Средорек : ) Такозвани бувљак
Мноо људи има еј : ) У спортску салу ли трењираш, за КК Куманоо ?

Апа тој имаш свак четвртак и недељу. Не трењирам у КК Куманово у КК Михајловски трењирам

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Апа тој имаш свак четвртак и недељу. Не трењирам у КК Куманово у КК Михајловски трењирам
Тони Михајловски ? Oвј кошаркар, мечето ушко што га викасмо порано : ) Тј ли е ?
Брат продужи да трењираш, ја се поеба престана, како мал сам играја мноо добро кошарку, да не кажу ептен
И трењира за КСК , ама остави и еве ск не сам играја одамна а игра ми се ептен
Да сам продужија ке сам бија мноо доабр плејмејкер : )

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Тони Михајловски ? Oвј кошаркар, мечето ушко што га викасмо порано : ) Тј ли е ?
Брат продужи да трењираш, ја се поеба престана, како мал сам играја мноо добро кошарку, да не кажу ептен
И трењира за КСК , ама остави и еве ск не сам играја одамна а игра ми се ептен
Да сам продужија ке сам бија мноо доабр плејмејкер : )

Не Тони него Игор Михајловски, брат ке си трењирам не остављам. АКо ги поправи рењери КК Куманово ја ке се префрљу да играм за њима, ама до тг нема шансе, само ги упропастуев деца.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Не Тони него Игор Михајловски, брат ке си трењирам не остављам. АКо ги поправи рењери КК Куманово ја ке се префрљу да играм за њима, ама до тг нема шансе, само ги упропастуев деца.
hahahahha даададаа Игор : )
Не сам тачан , ја па Тони цц , Мечето Ушко викаш а , добро играше ама изгубено делуеше
Видују га стално у Туш

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
hahahahha даададаа Игор : )
Не сам тачан , ја па Тони цц , Мечето Ушко викаш а , добро играше ама изгубено делуеше
Видују га стално у Туш

А незнам како сте га викале, ама много добар трењер е, ке ти објаснуе све док не сфатиш. Он е и трењер на М16 репрезентацију на Македонију. Ја га видују само на тренинг нигде другде по град.