Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
СДП Ја гледаше некој емисијата Џиш со Игор Џамбазов,да ми раскаже накратко шо имаше.Ја заборавив,ќе се исколам :place

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДП Ја гледаше некој емисијата Џиш со Игор Џамбазов,да ми раскаже накратко шо имаше.Ја заборавив,ќе се исколам :place

Јас колку што знам утре ќе биде премиерата во 20.20 часот, доколку грешам нека ме поправи некој.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
  • Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

fantina

Истакнат Член
29 април 2012
112
163
343
СДК статијата на црнобело ме потсети каков фраер е Марк Џејкобс :frantic и каква штета е што е геј...Не дека имам нешто против геј популацијата да не се сфатиме погрешно...
Друго што сакав да кажам...кога ќе се заразам со некоја серија со часови не се помрднувам од пред комп. и ја гледам за неколку денови и потоа ми фали и немам занимација, а имам главоболка и така.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Што е ова бе сама сум на фоумов:frantic ..очекував барем 2 члена да видам уклучени ама ништо..ај нека дојде побрзо некој зошто страв ми е сама да седам :D ...Кој ми е и мене крив што легнувам со кокошките а станувам со петлите :giggle..Ај ќе си гледам некое филмче ..само тоа ми преостанува :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Што е ова бе сама сум на фоумов:frantic ..очекував барем 2 члена да видам уклучени ама ништо..ај нека дојде побрзо некој зошто страв ми е сама да седам :D ...Кој ми е и мене крив што легнувам со кокошките а станувам со петлите :giggle..Ај ќе си гледам некое филмче ..само тоа ми преостанува :)
Ете де... не си сама :) Еве ме и мене :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Се куртулив од проектната .. дури и малце ми беа 15 страни .. на ред се математика, македонски и програмирање .. !!
А после средината на јуни - уживање !! :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini