Чет муабети (ти реков-ми рече)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Де ма,детето ми предложи цела колекција,и како да не одберам еден да го поносам малку,да возвратам на внимението.
Тебе ти беше убав тој со тортата,ама овој дали дека ти ја одзеде невиноста,пак му се врати :giggle :*
Фала ти 84 sk_Y ^_-

И не биди таму офф топик,знајш дека мелпомена во превод значи мрчење т.е. офф топик :D
е како да не оффтопик јас само си пишав што сакам да кажам гледаш дек и главните незнаат што е офф а што не :zelen
неможам да се разделам од овој мојот прв и последен верна ке сам му до гроба :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and melpomena

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
alba ете ти еден предлог како да го истетовираш The_Mayor
се надевам дека вака ке му ,,стои,, да не е ,,седи,,во Охрид,незнам :D
426033_408954485862399_360067447_n.jpg
ауфф каков е овој (inlove)

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Де ма,детето ми предложи цела колекција,и како да не одберам еден да го поносам малку,да возвратам на внимението.
Тебе ти беше убав тој со тортата,ама овој дали дека ти ја одзеде невиноста,пак му се врати :giggle :*
Фала ти 84 sk_Y ^_-

И не биди таму офф топик,знајш дека мелпомена во превод значи мрчење т.е. офф топик :D
Слободно мењај аватар , немој да ми прајш лице ако не ти се допаѓа сликата ... :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хаха срцка бее (hug) и на медицина ли ќе ме праќате да учам? ако ако и тоа сакам : )))
вака и моите ме спремаа ко мала за на факултет, штета што им го зезнав малку планот :giggle
поздрав и гушки до тебее :*

Оти јас мислев дека си на медицина? :eek :D

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Оти јас мислев дека си на медицина? :eek :D

па незнамм, зоштоо мислеше така?
учев средно медиицна(фармација) - може тој податок ставен некаде низ форумов те збунил...
а може и тоа што се појавувам по некаде со совети за здравје и раскажани цели лекции за метаболизам и организам итн :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
па незнамм, зоштоо мислеше така?
учев средно медиицна(фармација) - може тој податок ставен некаде низ форумов те збунил...
а може и тоа што се појавувам по некаде со совети за здравје и раскажани цели лекции за метаболизам и организам итн :D
Сигурно од ова второво и од она што сум прочитала од прилика дека учиш.Арно не претпоставив дека е историја.
Значи студиреш фармација,Ти реков Ми рече? :D