Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК тогаш кога највеќе имам за учење сё ми е проклето интересно, па и игрици си играм по цел ден, серии си гледам... Мислам лекциите саи ќе се научат, всушност решавав малку задачи математика. (wasntme)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Слатки се .. и со и без наочари. Се додека не се од оние Hipster style.
Јаооооо Конак ти текиње шо седеа на масата? UBER hipstersche jungen беа тие таму. Еден со плава дуга пеглана коса, брк као Миле паника, цвик со дебел рам и тоалетна шал околу врат. Е тоа ми е неописиво идиотско.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Јаооооо Конак ти текиње шо седеа на масата? UBER hipstersche jungen беа тие таму. Еден со плава дуга пеглана коса, брк као Миле паника, цвик со дебел рам и тоалетна шал околу врат. Е тоа ми е неописиво идиотско.
Уше тоа машкото (имаше машко нели ? :giggle) да удреше една шишка на страна, у стил на емо или скрилекс .. тоа ќе беше врв.

Тоа рамот 1 ГБ беше ?

MountainMan

Активен Член
29 јануари 2013
96
151
33
K2 Pakistan
СДП машките на форумов.. дали и колку им се допаѓаат девојчиња/жени со наочари(со диоптер) ? дали им е секси или одбивно? (think)
Наочарите не им го мената карактерот, со или без нека биде добра. Ја носам наочари(диоптрија) така да неам предрасуди за никој што носи наочари. Тие што не носеле никогаш не знаат колку е тешко да бидеш зависен од две стакленца али тоа ти е. Подобро наочари отколку леќи.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Уше тоа машкото (имаше машко нели ? :giggle) да удреше една шишка на страна, у стил на емо или скрилекс .. тоа ќе беше врв.

Тоа рамот 1 ГБ беше ?
хахахахахаха е не си тачен! не само шо е еден гига него и SATA 1 пошо више не се произведуваат.

Bleach

Истакнат Член
23 декември 2012
146
257
173
Heart-Shaped Coffin
rock-n-roll-is-freedom.tumblr.com
tumblr_lyoslnaSlQ1qj7k9so1_500.jpg
! :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.