СДК тогаш кога највеќе имам за учење сё ми е проклето интересно, па и игрици си играм по цел ден, серии си гледам... Мислам лекциите саи ќе се научат, всушност решавав малку задачи математика.
Зависи која има подобар задник!
Јаооооо Конак ти текиње шо седеа на масата? UBER hipstersche jungen беа тие таму. Еден со плава дуга пеглана коса, брк као Миле паника, цвик со дебел рам и тоалетна шал околу врат. Е тоа ми е неописиво идиотско.Слатки се .. и со и без наочари. Се додека не се од оние Hipster style.
Уше тоа машкото (имаше машко нели ? ) да удреше една шишка на страна, у стил на емо или скрилекс .. тоа ќе беше врв.Јаооооо Конак ти текиње шо седеа на масата? UBER hipstersche jungen беа тие таму. Еден со плава дуга пеглана коса, брк као Миле паника, цвик со дебел рам и тоалетна шал околу врат. Е тоа ми е неописиво идиотско.
ти синкир нема да го одбериш тој со подобри гради, раце или стомачни, а?ма иди беги мањачиште едно
Наочарите не им го мената карактерот, со или без нека биде добра. Ја носам наочари(диоптрија) така да неам предрасуди за никој што носи наочари. Тие што не носеле никогаш не знаат колку е тешко да бидеш зависен од две стакленца али тоа ти е. Подобро наочари отколку леќи.СДП машките на форумов.. дали и колку им се допаѓаат девојчиња/жени со наочари(со диоптер) ? дали им е секси или одбивно?
хахахахахаха е не си тачен! не само шо е еден гига него и SATA 1 пошо више не се произведуваат.Уше тоа машкото (имаше машко нели ? ) да удреше една шишка на страна, у стил на емо или скрилекс .. тоа ќе беше врв.
Тоа рамот 1 ГБ беше ?
Пер .. да не мислеше на DDR1 ? Пошо сата е хард дискхахахахахаха е не си тачен! не само шо е еден гига него и SATA 1 пошо више не се произведуваат.
Да бе. ОСтај ми се мешаат стручни поими, не разликуем Porcupine tree од Dream theater. xDПер .. да не мислеше на DDR1 ? Пошо сата е хард диск