И тоа што викаш.абе шо е битно дали е филм или серија,важно плавушата беше ептен добра.Вечер ќе а сонувам
И тоа што викаш.абе шо е битно дали е филм или серија,важно плавушата беше ептен добра.Вечер ќе а сонувам
Здробен аналгин у заб. Најбољи лек.Абе најозбилно знаеш колку пати забот ме убивал од болка или што и да е ракија помага лујџеее Еднаш неможев да научам една лекција се напив пола чашка и веднаш ја научив.Најсериозно
Сега дека ракијата е кавадаречка и ајде аналгин. НцЗдробен аналгин у заб. Најбољи лек.
не ме интересираат кавадаречко-неготинските муабети, сум ти кажал и претходно. Кој нема живот, нека се расправа за тоаСега дека ракијата е кавадаречка и ајде аналгин. Нц
Na zapadu sva su burad prazna
bez rakije najgora je kazna
volim, volim, volim, volim da je pijem
nadjite je, sve cu, sve cu da vas bijem Trajche
Кај ти е Psych? Ако не си го гледала и него жими све не те дружам.СДК ме застрви Давор со ФоксКрајм... ми го укинаа каналот
најубави филмови даваат тамуу бее !
Транспортер, Рис Парис, Рис Ром, Старо - нови трикови, Измамници, Младиот Монталбано, Бостонски адвокати ...... !
го забораив... има премногу филмови / серии ... и сеа ми се плаче оти ги неамКај ти е Psych? Ако не си го гледала и него жими све не те дружам.