Може да го слушнеме името на тоа добро филмче?Ама добро филмче сум глеал
Може да го слушнеме името на тоа добро филмче?Ама добро филмче сум глеал
можеш да го прочиташ, не да го слушнешМоже да го слушнеме името на тоа добро филмче?
тооооооо се јави бобо 2 хахаха ! е ова ми се СВИЃА !можеш да го прочиташ, не да го слушнеш
Не го знам насловот,го начекав на средината некаде Баш штета,можеше да си го симнам и пак да си го гледам Се работеше за еден поранешен полицаец кој требаше да спасе една русокоса (уф,ама добра беше) ..Може да го слушнеме името на тоа добро филмче?
На која ТВ ?Не го знам насловот,го начекав на средината некаде Баш штета,можеше да си го симнам и пак да си го гледам Се работеше за еден поранешен полицаец кој требаше да спасе една русокоса (уф,ама добра беше) ..
FoxCrime,иначе филмот се викал Транспортер,еве сеа гледамНа која ТВ ?
ти текнаFoxCrime,иначе филмот се викал Транспортер,еве сеа гледам
Тоа уствари да ти било серијата Транспортер.FoxCrime,иначе филмот се викал Транспортер,еве сеа гледам
абе шо е битно дали е филм или серија,важно плавушата беше ептен добра.Вечер ќе а сонувамТоа уствари да ти било серијата Транспортер.
Абе најозбилно знаеш колку пати забот ме убивал од болка или што и да е ракија помага лујџеее Еднаш неможев да научам една лекција се напив пола чашка и веднаш ја научив.НајсериозноРакија, ама не да пеш од неа, иако го искористив тој совет ми се виде како најбрзо да делува за разлика од апчињата за кои треба време да помине, навистина помина ама само го намачкав малку таму кај што боли поминува веднаш Некој дома ако го кара жената зошто пие многу ракија нека каже дека го боли заб