Marchisio последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 3 минути
извини вип фаца станав неможам со толку многу девојки од еднаш
ееее мањак низаеден кај ти иде паметот одмане изгледат малку гејски?
violetmoon последен пат беше виден како:Го разгледува профилот на @Сара.13, пред неколку секунди
Абе не сте свесни вие колку ќе бидит јако на форумов за 10 години. Кога ќе постираме на темава во 3D и аудио на звучници ќе се слуша преку некој застрамувачки звук (пример ќе го земат гласот на Велија Рамсковски) и ќе вика: Виолетмун многу е гејски да разгледуваш профили на девојки- а ние сите со слушалките ќе слушаме , подмустаќ ќе се смееме и во себе ќе си викаме- еее перверзна една.ееее мањак низаеден кај ти иде паметот одма
Абе не сте свесни вие колку ќе бидит јако на форумов за 10 години. Кога ќе постираме на темава во 3D и аудио на звучници ќе се слуша преку некој застрамувачки звук (пример ќе го земат гласот на Велија Рамсковски) и ќе вика: Виолетмун многу е гејски да разгледуваш профили на девојки- а ние сите со слушалките ќе слушаме , подмустаќ ќе се смееме и во себе ќе си викаме- еее перверзна една.
Не не , јас мислам дека гласот на Бошковски ќе го стават од соседната келија и ќе вика:Не јас мислам некој со гласот на гиш ќе вика:
Mајореее тргни тие грешни,блудни мисли и помисли од главата,виолетмоон само сакаше да и пише нешто на другарка си.
Следи:e мајоре наш перверзен
само му ги гледав мускулите, ништо повеќе.и јас сум била после геј
The_Mayor последен пат беше виден како:
Го разгледува профилот на Trajche, пред неколку секунди