Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Со мед-сенф & салса сос (wasntme)
Taтар сос брат, салса е ?
Амстел и пилешки прсти , башка и помфрит сс рендано сирење, тој е нешто као меџикал оргазам : )

Аеее бе другари скапа чекајки, ке зајде с'лнце а од вас ни А од Абер : )

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Taтар сос брат, салса е ?
Амстел и пилешки прсти , башка и помфрит сс рендано сирење, тој е нешто као меџикал оргазам : )

Аеее бе другари скапа чекајки, ке зајде с'лнце а од вас ни А од Абер : )
Јас така ги јадам во Торос :)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Куде е тој Торос?
Звучи ми нешто у Обмре vs Чикита стил , тој на Мексички залиф у Скопје на кеј ли е? или тој е друо..
Да, на кеј, 10тина метри после Ајриш Паб :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
гледам ми ги нема мислењата од сношти... убо убо .. докажавте дека бев во право .. уште една причина да не се логирам повеќе на форумов..
Немој молим те со вакви постови,не за друго,нејкам да наидам по којзнае кој пат на реченицата,со сила убаина не бидува или пак,никој овде не држи со сила никого.
Форумот е на членовите,факт е дека се логираме заради лична своја потреба,за секого релаксација од различен аспект.
Некој да филозофира,некој да реди баклави,да се гушка,да флертува,да ја изрази својата колумна,да ги сподели своите чувства,да се испука,да критикува...Јас сакам да те читам,и тебе а и секој друг,без разлика кој што пишува.
Некој со поголемо внимание,некој со помало,зависи од моментално расположение.
Без разлика на она кој колку и кого ценел,никогаш нема да дозволам да ме собори одлуката на некој што ја донел наведен од само свои сопствени видувања,без да сослуша.
Може да ме елиминира,скратува демократското право,не почитува,но неможе да ми ја искриви вистината во моите очи.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
СДП Knife како да го бакнувам во темата кога насловот гласи Бакнеж до членот над вас, а очигледно тој не е последен ?? :zelen

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Немој молим те со вакви постови,не за друго,нејкам да наидам по којзнае кој пат на реченицата,со сила убаина не бидува или пак,никој овде не држи со сила никого.
Форумот е на членовите,факт е дека се логираме заради лична своја потреба,за секого релаксација од различен аспект.
Некој да филозофира,некој да реди баклави,да се гушка,да флертува,да ја изрази својата колумна,да ги сподели своите чувства,да се испука,да критикува...Јас сакам да те читам,и тебе а и секој друг,без разлика кој што пишува.
Некој со поголемо внимание,некој со помало,зависи од моментално расположение.
Без разлика на она кој колку и кого ценел,никогаш нема да дозволам да ме собори одлуката на некој што ја донел наведен од само свои сопствени видувања,без да сослуша.
Може да ме елиминира,скратува демократското право,не почитува,но неможе да ми ја искриви вистината во моите очи.

изгледа дека треба да се примени сила. Бев повикан да одговорам зошто се откажав од модераторство и јас тоа го направив и сега гледам ги нема мислењата. Тоа е доказн дека причините шо ги наведив во моето откажување се стварно така.. ова ми е причина плус да не се логирам веќе на форумов што и најверојатно ке го направам.Член сум на форумот од 13 февруари т.е. ден 1 за форумот.. така да поздрав, ова може да е мое последно мислење тука...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник
Статус
Затворена за нови мислења.