Фан клуб : Јувентус

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Како ни тргна у задње време,јас во Белтраме се крстам,најискрено...

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
Како ни тргна у задње време,јас во Белтраме се крстам,најискрено...

ма каков Белтраме,, да ни се вратат Киелини и Асамоа да видиш како ке си дојдат работите на место ..да се смени формација 4 3 3 и Матри да проработи ,тоа ни е спас..

немој само анелка да не изненади

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
ма каков Белтраме,, да ни се вратат Киелини и Асамоа да видиш како ке си дојдат работите на место ..да се смени формација 4 3 3 и Матри да проработи ,тоа ни е спас..

немој само анелка да не изненади
Белтраме е одличен играч,независно што седи на клупа постојано. Киелини и Асамоа ќе се вратат,ама кога нападот смрди,џабе се :/

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

MountainMan

Активен Член
29 јануари 2013
96
151
33
K2 Pakistan
Еј добро што сум заборавил да ја гледам утакмицата... последно бев испровоциран од Џеноа и ова ќе ми дојдеше "ударна доза". Браво за Лацио што не "изшибал" а браво и за Конте што многу ги игра младите играчи кои појма немаат!! Од младите само Погба е квалитет друго све треба на клупа да седи али ако ваљда ке се научи Конте кога ке паднеме на 2 место во сериа А ;)

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
барем не примаме голови кога се они во игра ,,средината тогаш ја држи играта ,асамоа постојано напага...се виде прееска уште на старт со џакерини падоин мароне и исла

Трн во око

Нов член
30 јануари 2013
20
20
3
Поздрав момци, ви пристига еден голем Јувентино :) Досега последните 4 кола имавме лоша игра и резултати, но се надевам дека утре ќе ставиме крај на таа црна серија и конечно да ја сватиме поозбилно трката за скудетото. FINO ALLA FINE FORZA JUVE !!