Кој последен ќе коментира е победник

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
ма кој ве забравија, него нема да победите. А около учење мора да се учи да се поправив тија тројке и тај една двојка

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
не сам ни планираја да се отарасу од вас, него праву планови како ке пројдуна овој тромесечие ако ги поправу тија тројке и израчуна дека ке пројду мн.добар (4.2) што и не е толко лошо. Ако уз пут успеју да поправу и некоју четворкуод Музичко, Ликовно и Англиски ке биде супер.

• Ми се допаѓа

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
не сам ни планираја да се отарасу од вас, него праву планови како ке пројдуна овој тромесечие ако ги поправу тија тројке и израчуна дека ке пројду мн.добар (4.2) што и не е толко лошо. Ако уз пут успеју да поправу и некоју четворкуод Музичко, Ликовно и Англиски ке биде супер.

да ти позајмам некоја 5ка сакаш? :mstickle или сакаш помош за да си ги поправиш оценките? можам да ти помогнам нешто од математика, англиски, ликовно...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
да ти позајмам некоја 5ка сакаш? :mstickle или сакаш помош за да си ги поправиш оценките? можам да ти помогнам нешто од математика, англиски, ликовно...:D

Ма не ми треба 5 да ми позајмиш некоју 4 по Хемију, Математику и Македонски и ништо више не ти тражу :D. Едино још ако можеш да научиш и да одговараш за мене би било супер :p.

• Ми се допаѓа

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ма не ми треба 5 да ми позајмиш некоју 4 по Хемију, Математику и Македонски и ништо више не ти тражу :D. Едино још ако можеш да научиш и да одговараш за мене би било супер :p.

хемија немаме на економско, фала богу хехе :D а македонски и математика може, а за одговарањето наместо тебе, тешко ќе оди, некако мислам дека не си личиме баш :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi