Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Веќе долго време осеќам како некоја вдлабнатина во пределот на градите.Осеќам како да не му требам на никој,зошто мора секогаш јас некој да го побарам за да излеземе,да се дружиме и сл? Се прашувам што се случува со мене,и воопшто дали е до мене проблемот или денеска секој те гледа како играчка за користење?
Низ солзи го пишувам постот,тешко ми е :place Нешто ќе се случи,осеќам нешто лошо.Неможам да заспијам,а и зошто би заспала кога ништо не ми е важно повеќе.Дали некој ќе ме сака или не.Веќе одамна го имам заборавено времето кога се радував затоа што некое момче ќе ми пиши на фб или пак ќе ми се јави,онака чисто за да ме изненади.Да ми измами насмевка на лицето.Јас не сум истата од порано,неможам да се насмеам онака од душа,јас си знам само како ми е никој незнае а и не верувам дека некој ќе ме разбере.Зошто?Еб**о зошто некој не се заинтересира за мене? Не сум јас цвеќе за мирисање.Али добра сум,комуникативна,му помагам на луѓето,убава.Мајка ми вели тоа е затоа што премногу време беше добра :).Ранлива сум премногу периодов незнам зошто.Никогаш на форумот не сум се пожалила за нешто,глумам дека сум постојано весела но за жал не е така.Сакам луѓето околу мене да се среќни,несакам никој да растажувам.Али дали некој/а другар/ка ме прашал некогаш Што ти е Лепа? Не си истата,поинаков ти е гласот (nod) Да,ми е затоа што се осеќам како 10 куршуми да ми испукале во срцето.
Го знаеш чувството кога има мака а немаш на кого да му ја кажеш,нели споделената мака е помала? Е,јас го знам и тоа многу добро.Јас си знам како ми е кога цела ноќ плачам,а утредента правам и писмени и све.А знаеш кога цела ноќ си сам,нема мува да прелета?Се слушаш само ти и твојот плач? :place Каде сте вие ''другарки и другари'' тогаш да ме побарате да ме прашате како ми е што ми е? Али да,кому му е гајле?
Дечко.Одамна ми е заборавен овој поим што значи.Што беше тоа некој да те сака само за петок и сабота? Ах да,такви ги има насекаде.Неин,Лепа е глупа таа сака искрена љубов.Шта ти је бре? :^) Елај у темното,заеби љубов.Не,извинете ме али несакам.Се прашувам дали постојат машки што му се приоритет други работи.Одговорот е секако дека постојат само треба малку повеќе да се потрудиш.Не се трудам?! Па ајде бе,биди глуп и игнорирај ме,одбиј ме,не ме барај! Биди идиот и остави ме,да баш мене таа која те сака безусловно.
Незнам дали некој се нашол во ваква ситуација али ова не му го посакувам ниту на најлошиот непријател.
Да чувствуваш дека нешто ќе се случи лошо,а незнаеш што (worried)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па и не се нервирам веќе многу многу, сега се релаксирам со Бонобо а башка и мама пита ми праи, мене малите работи ме праат среќна, не дозволувам ваков кретен да ми уништи и ден и се, уживкај си ;)
Иначе....да се докажам, веќе кога спомна за времето, они дремеа таму саат време ако не и више и прво беа двајца за на крај да станат 7 души од сепаре, па сега ти види дали имал време и дали можел да почека уште минутка за да дојдам да го послужам
Јас нема потреба ништо да видам,истото што го објаснуваш во секој пост,го сватив уште во првиот.
Пак ке кажам кога веке љубиме да се повторуваме,се надевам дека ке сум по јасна овој пат.
За жал,секогаш е муштеријата во право.Така ни налагаат и работодавците.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас нема потреба ништо да видам,истото што го објаснуваш во секој пост,го сватив уште во првиот.
Пак ке кажам кога веке љубиме да се повторуваме,се надевам дека ке сум по јасна овој пат.
За жал,секогаш е муштеријата во право.Така ни налагаат и работодавците.
Добро ај ;)

Статус
Затворена за нови мислења.