Осамени срца

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ами машко се одзива на оглас од машко...како би се нарекло тоа?
ќе го прашам дали уште имат 0 пораки од женски на огласот и ќе го охрабрам малку, а ако му е ептен тешко и ќе го гушнам вака(hug) или вака(hug)
То не е педерски.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
ќе го прашам дали уште имат 0 пораки од женски на огласот и ќе го охрабрам малку, а ако му е ептен тешко и ќе го гушнам вака(hug) или вака(hug)
То не е педерски.

не е во никој случај, ама јас колку што гледам ти му се пушташ во постот, му кажуваш колку си убав ова она, тоа не е тешење другарско. ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
не е во никој случај, ама јас колку што гледам ти му се пушташ во постот, му кажуваш колку си убав ова она, тоа не е тешење другарско. ; )
шо се расправаш сега, то шо сум убав и либерте не значит дека тој требит да ме искористит, не му праќам кисови, само гушкање.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
шо се расправаш сега, то шо сум убав и либерте не значит дека тој требит да ме искористит, не му праќам кисови, само гушкање.

хехе, океј убавиноо не ти пречам повеќе во твојата цел да го освоиш Jackal , искористи се што поседуваш, ма и тоа што го немаш и тоа покажи го, биди фин, па груб, па малце добар, па лош, убав, преубав, најубав...просто да не може да ти одолее.. ова за гушкањето, зш сепак тој не се гушка со секого : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

VanHelsing

Истакнат Член
6 октомври 2013
72
58
118
28
forever_alone_by_foreveraloneplz.png