Машки vs. женски

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
Затоа што машко кон машко има почит ,женско кон женско нема. За тоа сте си сами криви. Машко на машко ќе му каже фраер ,ако излага со повеќе женски ,а женско на женско ќе и рече к*рва. Ако се почитувате вие како пол и како индивидуи повеќе меѓу себе,тогаш и машките ќе ве почитуваат повеќе :)
Потполно се согласувам.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
МериСелест

Нели женско треба малце "потешко" да се добива,како тоа во брз временски период била со двајца, толку лесно ли ја убедиле?

И јас не ја знам причината ама па во последно време женските сами си ги креваат акциите.Немаат почит кон никое фино машко.Сакаат да се во шема или во близина на некој "познат" локален па и регионален бандит.Штета што поретки се девојчињата што се навистина добри и се губат во големиот број на оние предатори што чекаат да искористат што е можно повеќе.

Без навреда ;) , поздрав!

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Saladin И мене не мие јасно зошто го прават тоа девојките. Дознаваат за некоја бивша и само демнат прилика да ти ја спомнат.И нејзе ова и го зборуваше? И со нејзе беше ваму? И ред слични нешта... Можеби сакаат да им кажуваш дека е посебна, не знам, ама тоа толку многу иритира :mad

во што посебна кој знае колку влегле во неа ;)
е море пријателче од женски мозок поопасно ништо нема :kafe

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Затоа што машко кон машко има почит ,женско кон женско нема. За тоа сте си сами криви. Машко на машко ќе му каже фраер ,ако излага со повеќе женски ,а женско на женско ќе и рече к*рва. Ако се почитувате вие како пол и како индивидуи повеќе меѓу себе,тогаш и машките ќе ве почитуваат повеќе :)

љубомората е подеднаква кај двата пола
така да не ти држи вода, теоријава, зошто ако ти се бендиса некој девојка се ќе направиш да го дисквалификуваш својот противник ;) а да оцрниш некого не е воопшто тешко

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
љубомората е подеднаква кај двата пола
така да не ти држи вода, теоријава, зошто ако ти се бендиса некој девојка се ќе направиш да го дисквалификуваш својот противник ;) а да оцрниш некого не е воопшто тешко
Само што мојата "теорија" нема врска со љубомора :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ајде бе измерите ли на кој е поголем на машките или на женските ?:zelen
Страшна работа е колку синоними има - “не ми дава “, зш егото е опасно кога проработи ...

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Е сеа и вие ја утепавте работава. Тука никој не вади никаква аритметичка средина,само споделуваме мислења,гледишта и заклучоци од наша перспектива.