Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Сара.13
Ако ако :) Ама мене нешто ми зборува(највероватно интуицијата) дека секогаш си добро исфенирана :)

(wasntme) почесто не сум фенирана, али во случаи кога се фенирам, признавам, најчесто тоа е добро :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
melpomena Да не бидам оф топик во темата. Не можам да бришам туѓи мислења освен ако се во подфорум каде што сум модератор. Можам само да спојувам и преместувам теми во било кој подфорум. Толку само. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena Да не бидам оф топик во темата. Не можам да бришам туѓи мислења освен ако се во подфорум каде што сум модератор. Можам само да спојувам и преместувам теми во било кој подфорум. Толку само. :D
Фала на одговорот,не знаев дека е така.:)
Како и да е,ако соодветните сметаат дека така е подобро за темата нека остане така,но после да не ни биде никој крив што форумџиите се насочуваат кон офф топици.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and DarkPassenger

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Добро, јас сум подготвена за бањање, само нека ги отворат базените. 15 степени е надвор, може кратки да почнеме да носиме.
Да ти кажу прао ја носу увек мајцу , и по дома и на работу, увек, мене едноставно никад не ми е ладно, чудно нели
Башка не сам носија никад у живот онуј мајцу еминемку : ) oнај бела домаќинка, а за ѕивре да не зборимо...
И ја сам ЗА, ајмо сфи на базен !!! (потсетиме да не забрау јегерче да ти га понесу) : )

Статус
Затворена за нови мислења.