Офф топици !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Темава по се ми изгледа ќе оди во канта :D
Али како и да е.Барем Сара требаше да даде некоја насока за шо да се пишува во темата.Ах,сега видов значи ова по се изгледа треба глупости да пишуваме па мислам дека има таква тема во играчница.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не бе добра си е замислата на темава, кога ќе видат некоја причина за мрчење нека дојдат тука... Нека ги тангат форумџиите за кои ќе се мрчи и нека се караат до бесвест... само да не треба да поставиме аларм за секој случај кога ќе треба да реагира полиција, против-пожарна, брза помош, итн. :)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Ама не е интересно кога се знае дека една тема е стриктно за оф топик, а и не е тој хм...„филинг“ како кога од одредена тема се наметне некој поврзан оф топик кој повлекува сосема нова дискусија.
Овде еден ќе јаде, друг ќе му понуди храна, па овој ќе се заблагодарува со пољупци и толку...па опет.
Ок си е темава со оглед на стриктните околности што владеат во СДК, а кои не би требало да ги има земајќи во предвид дека сепак станува збор за една најопшта можна тема сместена во општи муабети.
Само под услов и ние ко членови да не претеруваме, па да напнуваме со километарски цитирања поради едно „хехехе“, смајли и 2-3 збора „одговор“ што може да се пише по ПП или на профил.
Ама ај, џабе дробење.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and parvati

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Таква е и мојата замисла, мрчење, тролање....наместо да се кавгаат по темите, нека се тагнуваат тука и да видиме, да ја вжештиме атмосферава тука на форумов :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Arkantos

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Сара.13 Внимавај, да не носиш на душа некого

хехе, пу пу не дај боже...ќе се следи се' и во одредени моменти доколку биде неопходно ќе се интервенира, доктори, пожарникари, палиме, гасиме....:)
Ќе вршиме и конкурс за стручни лица од овие полиња :D

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
се знаме најголеми офф топици прави Мелпомена и нејзините пријателчина :kafe
да во право си и само на нас ни се пишуваат казнени поени пошто слабо ни иде дудлањето кај администрацијата ...:kafe:pusi

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner
Статус
Затворена за нови мислења.