Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Некој расположен за билијард,табланет,не лутисе ?

Јас, ама не денес, од утре натаму:)

СДП дали некој знае како да ги најдам, неколку години веќе ги барам ама всушност не знам како да ги побарам..тие беа мислам 4-5 девојки, колку што памтам некако Бонд девојки се викаа ама не знам точно, ги барам под тоа име ама не ми излегуваат.Свиреа на виолини, ама модерна музика, стварно беа предобри за слушање.Имав едно ЦД порано од нив, ама не знам кај ми е...баш би сакала да ги слушнам пак : )

Овие да не се?

Уствари не, ти овие ги бараш

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Сара.13

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Дечки,некој да не знае некаде во Скопје дали има крводарителна акција деновиве? (think)
Мила еве доколку си од оваа крва група или пак оној што сака да дарува а и важи за сите заинтересирани.
Тебе те цитирав од причина што ми текна дека вчера праша нешто за дарување крв.
СЕ МОЛАТ СИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КРВОДАРИТЕЛИ СО КРВНА ГРУПА АБ - ПОЗИТИВ ДА СЕ ЈАВАТ НА ТЕЛ 078/356 - 181. КРВТА Е ПОТРЕБНА ЗА 18 ГОД. ДЕТЕ ОД БИТОЛА КОЕ ВО МОМЕНТОВ Е ВО ДРЖАВНА БОЛНИЦА - СКОПЈЕ . СПОДЕЛЕТЕ ГО СТАТУСОВ СИТE

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Mila Kunis

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДП дали некој знае како да ги најдам, неколку години веќе ги барам ама всушност не знам како да ги побарам..тие беа мислам 4-5 девојки, колку што памтам некако Бонд девојки се викаа ама не знам точно, ги барам под тоа име ама не ми излегуваат.Свиреа на виолини, ама модерна музика, стварно беа предобри за слушање.Имав едно ЦД порано од нив, ама не знам кај ми е...баш би сакала да ги слушнам пак : )
Да како што рече и парвати,девојките се викаат бонд борн,еве мене што ми се допага од нив:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Долго време барам една песна, ама никако не можам да ја најдам. :frantic
Тешко дека некој овде може да ми помогне.

Статус
Затворена за нови мислења.