Секс на прв состанок или не?

Dragon Irish

Нов член
9 јануари 2013
11
0
1
34
Што се нема да прочитам.
Значи во твојот свет, примарна цел на девојчињата е да најдат е:cenzuraч кога ќе излезат во дискотека?
Дека они се постојано попалени, и само на секс мислат? (facepalm)

Сексот си е природна работа, и не може тоа да се негира.
Но, не можете да ми докажете дека мажот нема да ја гледа жената како лесна, ако имаат секс на првиот состанок.
И да имало не знам колку голема хемија, сепак наредниот ден ќе се поздамисли.
Зошто во денешно време жената која има секс на првиот состанок, по дифолт е к***а. ( извинете на вулгарниов израз).
ne se izraziv i jas dobro..ne sakav da kazam siye devojcinje,,,nego nekoi tipki so gi ima takvi ;)

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
ne se izraziv i jas dobro..ne sakav da kazam siye devojcinje,,,nego nekoi tipki so gi ima takvi ;)
Е па драги, тогаш пишувај на кирилица па може ќе те разбереме поубаво.

Е па субјективно си одоговори човекот, шо го напаѓаш ти?

Што всушност има поента темава? Да го чуете одговорот кој сакате да го чуете, или да чуете некое мислење кое можеби и не соодветствува со она што мислите дека важи за сите мажи?

Еве пошто баравте субјективно мислење, добивте одговор.
Конкретно на темава, нема да и` падне капата ако даде веднаш по првата вечер, после односот нема веднаш да ја затворам вратата и да и` кажам па-па, дроља си и ич не ме занимаат лесни девојки. Давам шанса за добро спознавање кое не вклучува и секс туку и повеќе битни ситни ствари.
Да, ама ти размислуваш така. Верувај дека повеќето би помислиле дека е дроља. И ќе и се јават во случај кога пак ќе им се присака, а немаат кој друг.

Џабе ќе ги шминкаме работиве.
Не викам јас дека треба да изиграваме светици и не знам што, али малку достоинство не е на одмет.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and JaMi

Dragon Irish

Нов член
9 јануари 2013
11
0
1
34

Да, ама ти размислуваш така. Верувај дека повеќето би помислиле дека е дроља. И ќе и се јават во случај кога пак ќе им се присака, а немаат кој друг.

Не викам јас дека треба да изиграваме светици и не знам што, али малку достоинство не е на одмет.
draga redhead,,ne e bitno dali latinica kirilica ili hieroglif....bitno me razbra na makedonski napisav ne na spanski ;)

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
draga redhead,,ne e bitno dali latinica kirilica ili hieroglif....bitno me razbra na makedonski napisav ne na spanski ;)
Па нели не си се изразил добро, еднаш те разбираме еднаш не.
Значи си кажал што си мислел уште во првичниот пост.
Дека девојчињата се постојано напалени, и едвај чекаат да запознаат машко само за да имаат секс?
Или пак не те разбрав?:unsure

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

Едно е достоинство друго е ствар на околност. Еве да речеме дејство на алкохол чуда прави. Можда вчера не била таква цурата, ама сеа под такво дејство еве ми понудува. Домашната културиа помножи ја со 0 кога ќе видиш дека некоја цура се има напиено поштено. Може да и` е првпат. И текнало да се начука, и напраила такво нешто. Тоа не значи дека е дроља и со слаб морал. Има шанса да го докаже спротивното во трезна состојба.

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and melpomena

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Мене ич не ми сметат дали ќе ме почитуват или не, јас и давам да ме искористи и на првиот состанок...ак сакаат сите нека разберат, кој ги е*е другите, крај краева шо ги интересират нив за мојата приватност, џизус крајс мада факарс.!.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Dragon Irish

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Овакој, што го тупите го тупите, многу брее се замарате со туѓи мислења, аман више читај ако ти се свиѓа прифати ако не никому ништо, кажиси свое мислење ако мислиш дека е подобро од другите, ама да реплицираш на секого, значи до тебе е проблемот..
Он:Многу светици изигравање во денешно време, ќе ве молам немојте.Многу добро знаеме како телат работите во реалниот живот.Нигде не пишува дали е морално или не е нешто, секој си е индивидуално сам одговорен за своите постапки.
Ако нешто за мене е морално, не значи дека за тебе, за Трајко, Петко, ќе биде.
и верувам дека никој не може да знае и хипотетички да дава одговор на ова прашање, зошто не можеш да му го знаеш ни текот на самиот состанок, а зависи и за што состанок се работи.има многу фактори кои треба да се разгледаат, а не одма да се пука ауууууу јас не би дала или да бе аман ќе му дам, што да не.
Едно само знам, можеби нема тој да ти каже чао пријатно ако имаш однос уште при првиот состанок, ама сигурно во неговиот мозок потсвесно ќе остане тоа,кое што во текот на врската(доколку се деси) може да ти се врати како бумеранг, што како не дискутирам.Машка психа. А секако исклучок се оние состаноци, кои се наменети исклучиво за секс на осамени срца, по договор.

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Мажи, дај бе не глумете дека ќе ја сфатите сериозно таа девојка со која ќе имате секс на прв состанок. Верувам дека барем еднаш ќе се запрашате за тоа каква е таа девојка што на ПРВ состанок ќе има секс со вас. Плус балканскиот менталитет не е шала, да беше некаде на запад - ќе сфатев, ама овде? :^)
Инаку, има исклучоци, не велам дека нема, ама сигурно сите тие не се на форумов.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and melpomena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ете, што не ми кажа порано, немаше да напишам, сега ќе ми се лутат. :place
Ако се лутиме на зборови пишани на форум, сфаќањата ќе беа длабоко засенети во предрасудите.
Мене искрено ми е интересно и мило што се разврза конечно малку дискусија на некакво ниво.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Све у реду, сè додека не почне да ја опишува со фрази од типот „Ја викале...“ (shake)
А интересно ми е што за ваквите односи, (стравот од) закачувањето етикета добива поголемо внимание од закачувањето сексуално пренослива болест...и ноуп, кондомот не е 100% заштита, ама друга е сепак темава.
Поопширно ќе тупам утре.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene, alba and redhead