Секс на прв состанок или не?

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Парвати :* не се лути, Мелпомена сака да ја насочува темата онака како што треба да тече : ))
Мелпомна изгледа незнам како да го правам тоа, ќе треба да научам прво :(
Ама можам ако сакаате ептеннн :giggle:igra

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Прв состанок = не знаат ништо за себе(МСН и ФБ контакти не ги сметам за запознавање)
Секс на прв состанок = интересот е само физичка привлечност,нема хемија.
Нема да изгубам почит,ако она сака,што да не.
Ама дека ќе ја гледам како некоја сериозна фуфа,не баш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and melpomena

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
не бе ја за Јувентус Милан збореше, па не тече како што треба
сфе зависи кој какф е, и како си ги сфаќа тија работе, за сфакога е различно
Например мене ке ми смета на другога не, или обратно, тој е тој

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Добро извини што ти коменитрамо на тфоју тему, нема више ;/
ти не се доискажа значи ако некоја ти даде на прв состанок уствари и да не е состанок одма и ставаш етикета ама некоја после неколку видувања дека ке и плаќаш пијачки и ред др работи после сите тие работи ти даде она е од поштените така ли?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ти не се доискажа значи ако некоја ти даде на прв состанок уствари и да не е состанок одма и ставаш етикета ама некоја после неколку видувања дека ке и плаќаш пијачки и ред др работи после сите тие работи ти даде она е од поштените така ли?
не се работи за поштени непоштени, него за прф састанак, како прво нема ни да тражу ја секс на прф састанак
а она сама да каже да сексамо, е тој да виду па не верују

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
не се работи за поштени непоштени, него за прф састанак, како прво нема ни да тражу ја секс на прф састанак
а она сама да каже да сексамо, е тој да виду па не верују
ауф све срцки на форумот мора сите да дојдат овде да видат какви само форумџии има они златните не тражат секс на прв состанок ...

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
ima ima vo denesno vreme nema devojce so ne bi pomislilo na sex..toa e fakt..pa odvaj cekaat da se zapoznaat so maskoto so ke im se svide na primer vo disko ili ne e vazno kade,,,i odvaj cekaat da se zapoznaat i da sledi drugo odma
Што се нема да прочитам.
Значи во твојот свет, примарна цел на девојчињата е да најдат е:cenzuraч кога ќе излезат во дискотека?
Дека они се постојано попалени, и само на секс мислат? (facepalm)

Сексот си е природна работа, и не може тоа да се негира.
Но, не можете да ми докажете дека мажот нема да ја гледа жената како лесна, ако имаат секс на првиот состанок.
И да имало не знам колку голема хемија, сепак наредниот ден ќе се поздамисли.
Зошто во денешно време жената која има секс на првиот состанок, по дифолт е к***а. ( извинете на вулгарниов израз).

Dragon Irish

Нов член
9 јануари 2013
11
0
1
34
тебе ти има дадено некоја од тие девојчиња што едвај чекаат да се деси тоа?
и дали само девојчињата помислуваат на секс или и машките ?
ima,pa za toa i napisav taka..ne vikam deka samo devojcinjata sekaat,,se razbira deka i 2 ta pola imaat sklonost kon toa..no jas taka iskomentirav za da se nadovrzam na kontekstot na komentarot..i ne samo mene nego imalo takvi slicki kade kade

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
ауф све срцки на форумот мора сите да дојдат овде да видат какви само форумџии има они златните не тражат секс на прв состанок ...
Е па субјективно си одоговори човекот, шо го напаѓаш ти?

Што всушност има поента темава? Да го чуете одговорот кој сакате да го чуете, или да чуете некое мислење кое можеби и не соодветствува со она што мислите дека важи за сите мажи?

Еве пошто баравте субјективно мислење, добивте одговор.
Конкретно на темава, нема да и` падне капата ако даде веднаш по првата вечер, после односот нема веднаш да ја затворам вратата и да и` кажам па-па, дроља си и ич не ме занимаат лесни девојки. Давам шанса за добро спознавање кое не вклучува и секс туку и повеќе битни ситни ствари.