Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Се успав за на работа,одвај се измив само и еве сега морам да се средувам,шминкам и све по ред...:wub
Многу се нервирам кога не станувам на време па да си го организирам убаво ,полека денот а не вака на трчанка све:trca.
Ај отидов и маскара да ставам уште.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Kitty

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Глупава температуро иди си...|-(
Сега ли најде да ме фатиш ма?козо една.
И така ми е студено па и се тресам.
Само пингвините алал да им е како преживаат на овој студ.
Туууууу (facepalm)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Добро дали некој слуша воа утринските емисии...на канал 5 ??
значи толку јадење трици безвезе тоа е чудо...реченицата шо сум се скинал од смеа
„ искушение е кога исус ке те дојде и ке те помилува “ :rofl :rofl :rofl

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Се успав за на работа,одвај се измив само и еве сега морам да се средувам,шминкам и све по ред...:wub
Многу се нервирам кога не станувам на време па да си го организирам убаво ,полека денот а не вака на трчанка све:trca.
Ај отидов и маскара да ставам уште.

сдк и јас си закаснив....:frantic
од ум што немам не од друго...

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
СДК дека нема поголеми тупаџии од ванаби мрчатори (99,9% од сите мрчала)... Напорни се.

^И ова моево му доаѓа како ванаби мрчење ако сум самокритичен, ама добро е што е ретко мрчам за разлика од луѓе на кои мрчењето им е главна преокупација во животот. Се ќе беше во ред и немаше да се бунам ако барем знаеjа квалитетно да мрчат, и на важни теми.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Приметија сам дека сфако сабајле иста постава форумљаши онлајнери : )
Тија смо ми тија прва смена радници

..негоооо приметују дека нешто снежи низ ваздух, дали е некоја рендана Снежа hh
или ваљда само обичан снек, тупење е по интернет за време нели, овакфо било онакфо било : )

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
зошто секогаш мораме да бидеме опколени со едноставни луѓе ??
зошто тие луѓе не го сватат она што го имаш во главата и едноставно те остават да жевееш...поточно
се годеат што ти пропаѓаш....да пропаѓаш во нивните очи само...а тоа е веќе дебилно да го гледаат
па кога ке те видат дека си над нив...во пазмислување им се иде да се изедат самите...
себичност и тврдоглавост колку сакаш....безумен народ со некои дејствија...како риби на суво се преметкаат
хехе...и после ние сме луѓе со маски...зошто ?? Зошто ви кажуваме се у лице нели ?? :)

Статус
Затворена за нови мислења.