Не не, тебе ќе ти донесам цела корпа шарени јајцаИ на тебе такоѓе, и оваа година уште многу прочитани книги, да останеш во позитивен дух и се најдобро па да си честитаме на велигден со блага пченица за Него
Не не, тебе ќе ти донесам цела корпа шарени јајцаИ на тебе такоѓе, и оваа година уште многу прочитани книги, да останеш во позитивен дух и се најдобро па да си честитаме на велигден со блага пченица за Него
јас синоќа тоа време станав...односно ме разбудија моите дека им заспав кај нив на спална и се расонив и тикви спиенње до 4 30 сабајле и знаеш што праев?! си играв на форум со Anastasija & Сара.13
џаст фор д рекор, ху ис васка?Trajche ние го немаме целе ама ја имаме Васка Љатева
кога сакате и пуканки ќе ви пукам и колачиња ќе ви правам ,ма и Моет шампањско ќе отворам за васбреее утрово кога станав поточно веќе пладне е али нема врска, се чуствував стварно ко на журка да сум била негде до 5 сабајле леее
ќе мора да си го повториме дружењето JaMi и Anastasija
кога сакате и пуканки ќе ви пукам и колачиња ќе ви правам ,ма и Моет шампањско ќе отворам за вас