Срекна и берикетна 2013 година исполнета со добро здравје,љубов,благосостојба и убави мисли црно бели
Полека со тоа дотата х)Среќна нова 2013 година и посакајте му нова година на !-Nevermore~!-sHADOW FienD
ех драга моја емзи ... појма немаш мене шо ми се дешава последните неколку дена..не знаеш заради таа љубов колку алкохол испив и не ми помогна... само ме натера уште појќе да мислам на неа... најлошо е кога ке ти се дај надеж дека може да биде нешто, ке ти дај слобода да пробаш да ја освоиш и после реалноста ке ти ја залепи в лица - Имам дечко и врската ни е многу озбилна..Најтешко е кога некого сакаш а не смееш да бидеш со него...се контролираш јбг. “Има женска, има женска“..........-си се тешиш.
Еј, не е можно. Во иста ситуација сме.....ех драга моја емзи ... појма немаш мене шо ми се дешава последните неколку дена..не знаеш заради таа љубов колку алкохол испив и не ми помогна... само ме натера уште појќе да мислам на неа... најлошо е кога ке ти се дај надеж дека може да биде нешто, ке ти дај слобода да пробаш да ја освоиш и после реалноста ке ти ја залепи в лица - Имам дечко и врската ни е многу озбилна..
шо ке праеш јас 5-6 дена пијам и маки мачам .. ама ке се издржи некако ..Еј, не е можно. Во иста ситуација сме.....
2 дена повраќам од пиење алкохол за да го заборавам и се` полошо ми е.. И тоа најлошо е што не ми го шлапна в лице самиот дека има женска, туку видов.!