Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Срекна и берикетна 2013 година исполнета со добро здравје,љубов,благосостојба и убави мисли црно бели :)
SRBA-126.gif

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Среќна нова 2013 година и посакајте му нова година на !-Nevermore~!-sHADOW FienD
Полека со тоа дотата х)

СДК .. добро кафенце сме удриле бе. Добро де чај и Пепси беше, пууу човек да не каже нештo :D

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Другови и другарице среќна нова година ви посакувам многу секс на сите....

втор дел.. многу ми е мило шо конечно доживувам добра дебата во темата за анархизмот ..

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and The_Mayor

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Најтешко е кога некого сакаш а не смееш да бидеш со него...се контролираш јбг. “Има женска, има женска“..........-си се тешиш. :place

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Најтешко е кога некого сакаш а не смееш да бидеш со него...се контролираш јбг. “Има женска, има женска“..........-си се тешиш. :place
ех драга моја емзи ... појма немаш мене шо ми се дешава последните неколку дена..не знаеш заради таа љубов колку алкохол испив и не ми помогна... само ме натера уште појќе да мислам на неа... најлошо е кога ке ти се дај надеж дека може да биде нешто, ке ти дај слобода да пробаш да ја освоиш и после реалноста ке ти ја залепи в лица - Имам дечко и врската ни е многу озбилна..

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
ех драга моја емзи ... појма немаш мене шо ми се дешава последните неколку дена..не знаеш заради таа љубов колку алкохол испив и не ми помогна... само ме натера уште појќе да мислам на неа... најлошо е кога ке ти се дај надеж дека може да биде нешто, ке ти дај слобода да пробаш да ја освоиш и после реалноста ке ти ја залепи в лица - Имам дечко и врската ни е многу озбилна..
Еј, не е можно. Во иста ситуација сме.....
2 дена повраќам од пиење алкохол за да го заборавам и се` полошо ми е.. И тоа најлошо е што не ми го шлапна в лице самиот дека има женска, туку видов.!

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Еј, не е можно. Во иста ситуација сме.....
2 дена повраќам од пиење алкохол за да го заборавам и се` полошо ми е.. И тоа најлошо е што не ми го шлапна в лице самиот дека има женска, туку видов.!
шо ке праеш јас 5-6 дена пијам и маки мачам .. ама ке се издржи некако ..

Статус
Затворена за нови мислења.