Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Кога дремам на форум едвај 2-3 поста, а ме нема саат - два цели 4 страници (facepalm)

Лаки и јас до сличен заклучок дојдов веднаш штом отворив во темава ... мене ме нема од 12 попладне и цели 6 страници сте успеале да изредите... :D
ако ако терајте : ))
ве :*

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
СДК последениот петок од 2012 го поминав ПРЕ- КРАС- НО (happy)
За првпат,ми беше љубовта на гости,му направив пица,испеков лиснати и добив пофални зборови за јадењето :)
Имам голем плус кај него сеа (nod)
И нормално, не би било совршено без чаша винце,бакнежи,прегратки и изјавување љубов (inlove)
Ептен ми се направи мерак:rolleyes:
Чуството кога готвиш за него....па уште кога ќе ти го пофали зготвеното:D Или па... :
Чуството кога трепериш од среќа(happy)
На крај едвај имаше место за кафенце и благо:)
Сакам пак! Те сакам убавино:*

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
...Ахам, кажи ми уште еднаш колку е евтино едно сепаре во Белград за Нова година. Само 50 евриќи, и плус шише пијалок. Ма уау, неверојатно. Или дека е живо џабе во Египет да отидеш. 400 евриќи. А мајка ти вика со тие пари дека ќе потсредите дома. Стипса е. Она на тебе, ќе сте средувале. Пих.
Ахам. Дојди кажи ми колку ти е тежок животот што секој ден имаш 500ка во џеб. Не, не, тешко ти е тебе, еднаш месечно правиш ручек, супа и пукаш пуканки во микробранова.
Јадната јас, ни микробранова си немам, а таа очигледно да ти станала потреба колку еден мобилен телефон.
И кажи ми како ти ќе се мачиш за работа, а ќе наследиш фамилијарна фирма.
Дојди јас да ти кажам како не се срамам да работам за 3000 денари, да се виткам на стол по пет часа без престан и да не можам да се исправам после. Дојди да ти кажам дека не е срамота ако запеглаш и задиплиш некое алиштенце по дома, иако имаш долги, црвени нокти. И да ти кажам дека не е срамота да имаш 50 денари, некогаш 100, 200, а некогаш па ич, во џеб.
И не е срамота да имаш само два пара фармерки на пример.
Дојди кажи ми колку ти се мачиш во животот. Дојди после да ти објаснам јас...

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
За првпат,ми беше љубовта на гости,му направив пица,испеков лиснати и добив пофални зборови за јадењето :)
И нормално, не би било совршено без чаша винце,бакнежи,прегратки и изјавување љубов (inlove)
Чуството кога готвиш за него....па уште кога ќе ти го пофали зготвеното:D Или па... :
Нишо....скокај в тавче кога те пофалил за јадење :)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
а да ни зготвиш нешто и нас ?! :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Статус