Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Каква пред Новогодишна недела!

Вчера (Вторник) Театарска Претстава
Денес (Среда) Театарска Претстава
Утре (Четврток) Трето Полувреме - кино (ќе го гледам по втор пат)
Задутре (Петок) К.К. Кожув - К.К. МЗТ Скопје
Сабота повторно Театарска претстава

Си го сакам градот :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and Gemini

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Вечер јас и тој на Сергеј Четкович...(inlove)
Едвај чекам.. Најомилен пејач ми е и навистина ми е драго што ќе дојде со мене:sram
Срце е.. Знае колку ми значи сето ова...и затоа премногу си го сакам:)
Ќе биде убава вечер, одамна не сум излегла некаде, а и колоквиумите ми завршија денес, па редно е малку да се пожуркам...
Одам јас да си се спремам, да се бањам, па да искомбинирам нешто, па шминки, лакирање, фризурче :giggleсе си има процедура...

.... Љубете се луѓе, дајте му боја на овој сив ден.... (hug)(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and WomanInRed

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Вторник: 18/12 состанок на кој се вели дека мора да се оди на прослава по повод Св.Никола. Една година претходно се кажува дека е неработен ден и дека работниците ќе учествуваат. Денес бараат да потпишиме барања за одмор. Демек барав да одам на одмор на 19ти. Ем неработен ден за нас, ем сме зеле одмор. Превртено? јес. Барем да земев одмор, немаше да мрзнам од 9 до 3 дента.
И да, ме заболе м.п.о. дали имало протести за некоја е*ана демократија. Кај беа истите организатори на Велигден кога ладнокрвно кај Смилковци беа убие 4 деца и еден човек? Полицијата ги бркаше македонците кои протестираа низ Скопје. А овде Полицијата ги чува. Јас да сум полиција ќе мавам по тој идиотски протестанстки народ. Ни сам не знае зашто протестира. Кој му е крив кога незнае да гласа. А денес ми организираат протести и контрапротести. За власт и газ се дава.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Бреее колку сте чувствителни. (facepalm) Големи јајца што веднаш не реагирала администрацијата. Не се секирајте, ќе реагира. ;) Се ќе се среди, што се возбудувате одма.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Извини мислам дека не си во право. За почеток се пишуваше на латиница. Ете за тоа се фатив ама тоа е против правила, се толерира. Се развија 10 страни дискусија на неквалитетна тема а уште понеквалитетни коментари. И тоа се толерира. Не може некои теми одма да се затвараат а некои да се остават да се развиваат такви тензии со цел да се наштети на форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Извини мислам дека не си во право. За почеток се пишуваше на латиница. Ете за тоа се фатив ама тоа е против правила, се толерира. Се развија 10 страни дискусија на неквалитетна тема а уште понеквалитетни коментари. И тоа се толерира. Не може некои теми одма да се затвараат а некои да се остават да се развиваат такви тензии со цел да се наштети на форумот.
Контактиран беше членот за кирилица веднаш и ми објасни дека во моментт нема техничка можност да користи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
За некои е неквалитетна, за некои е квалитетна дискусијата. Некоја ја сфаќаат сериозно, некои се забавуваат со неа. Што е до латиницата, во право си. Но членот се извини дека нема кирилица. На крајот на краиштата, на кој не му се допаѓа дискусијата, нека не ја отвара темата.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Saladin
Статус
Затворена за нови мислења.