Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сдк штотуку ја најдов сликава на фб специјален поздрав за alba
замисли си како тебе те гушка како поздрав пред крајот на светот :rofl
598420_483227375049100_2132944398_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
1) Има ли преживеани? :rolleyes: :D
2) Која глупост ја слушнав денес на тв, почнува Македонија наутро на МРТ и слушам водителката вика добро утро драги гледачи, уште 15 минути до крајот на светот (facepalm)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
оп ја преживеа
лалалалалалала :zelen:igra
воа времето нека си ибе мамата грме треска метори фрчат на сите страни
еден мамаму даа е**м ме помина блиску косата че ми а изгореше шо го допцу,мамаму да а е**м
треба сеа си а миам косата да виам дали ми е изгорена
и ти викам така,метеори,дождови....па едно време глеам иде бран...и како це смасуам мамаму да а е**м
зиеам секјтот вадам осовините и сурфам по бранот....оп една кука оп уше една.....и бранот замира.....вадам осовинте на скејтот турам и глеам лава....пука земјата каа вакво каа такво.....се качуам ја на скејтот и штринта по улици.....хааа цик-цак цик-цак,и не ме фати тоа лавата хаааааа мамето ја крај на светот
ете ја преживеа........ :zelen ( шо мислите ме бива за режисер а ) ???? :zelen

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Луѓе, живи сте?

Кај нас научна фантастика... оркански ветрови дуваат... Сабајле кога се спремав да летнам од покривот и да одлетам до школо, ме подигнаа ветровите и ме носеа во воздухот, ме вртеа ваму-таму, косата ми ја заплеткаа и одеднаш само престанаа. Таман почнав да летам, на сред пат ете ти ги пак... Дува ли дува... Ја напред оно назад, ја назад оно напред... Само шо престанаа, кога гледаш, се стемнни небото... темни облаци, абе ништо не се гледаше... невбото црно - КАТРАН! Не се знаше ден ли е, ноќ ли е! Туку ја вадам телефоно, уклучувам го и си полета... Едвај стаса на школо, маани тој ќе закаснеше... Сеа гледам надвор пак дува, дрвјата со врв до земја се свиваат...Кине од шо е ладно, коски мрзнат...

Ни крај на свет ни нишо нема.... Џабе се упали народо. Сеа баш ме интересира каква ќе биде реакцијата на бункерашите:zelen...

БРУКИ!

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Абе фејкери, не спамирајте, убаво си е кажано дека светот ќе исчезне во 12:11, мислам тоа секој го знае, кај се брзате!? :zelen
Е, сега, да речеме дека како резултат на некое чудо сепак опстанеме и не исчезнеме :D... Тогаш еве какви статуси не’ очекуваат наредниов период на ФБ:

21.12.2012 - Дојде крајот на светот!
22.12.2012 - ГО ПРЕЖИВЕАВ КРАЈОТ НА СВЕТОТ!!! <333
24.12.2012 - Утре е Божиќ
25.12.2012 - БОЖИЌ!!! <333
*31.12.2012 - а) Ќе си заспијам годинава и ќе се разбудам дури во 2013. б) Не знам што толку се оптеретувате со Нова година, обична ноќ како и секојa другa, подобро ќе си седам дома отколку да фрлам пари на глупи понуди и шабанарии.
*1.1.2013 - а1) Ја помнам 2012 како да беше вчера! б1) *непосредно по полноќ и напишано од мобилен, со check-in од „ексклузивното“ место кајшто се слави* PREVRTUVANJEEeE!!! OFDE E SUPERRRR SITE sE ZURkAmE I SMEeME VE SAKUFKaM SITEE SREKNA NOVA GODINaAA OVA E NAJLuDATA NOK YEaH LETs DRINK ALC0HOl IN OUR BODIES YOLO!1! <333

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Абе фејкери, не спамирајте, убаво си е кажано дека светот ќе исчезне во 12:11, мислам тоа секој го знае, кај се брзате!? :zelen
Е, сега, да речеме дека како резултат на некое чудо сепак опстанеме и не исчезнеме :D... Тогаш еве какви статуси не’ очекуваат наредниов период на ФБ:

21.12.2012 - Дојде крајот на светот!
22.12.2012 - ГО ПРЕЖИВЕАВ КРАЈОТ НА СВЕТОТ!!! <333
24.12.2012 - Утре е Божиќ
25.12.2012 - БОЖИЌ!!! <333
*31.12.2012 - а) Ќе си заспијам годинава и ќе се разбудам дури во 2013. б) Не знам што толку се оптеретувате со Нова година, обична ноќ како и секојa другa, подобро ќе си седам дома отколку да фрлам пари на глупи понуди и шабанарии.
*1.1.2013 - а1) Ја помнам 2012 како да беше вчера! б1) *непосредно по полноќ и напишано од мобилен, со check-in од „ексклузивното“ место кајшто се слави* PREVRTUVANJEEeE!!! OFDE E SUPERRRR SITE sE ZURkAmE I SMEeME VE SAKUFKaM SITEE SREKNA NOVA GODINaAA OVA E NAJLuDATA NOK YEaH LETs DRINK ALC0HOl IN OUR BODIES YOLO!1! <333

Најти се тоа океј, ама трагично е што ги има во изобилие и таквите кои пишуваат дека другиве пишувале.... : )

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Најти се тоа океј, ама трагично е што ги има во изобилие и таквите кои пишуваат дека другиве пишувале.... : )

Воопшто не е трагично.
И двете сценарија се распространети и смешни, само за различни групи луѓе.
Првото „сценарио“ за оние што хејтаат такви статуси, а второто за оние што „хејтаат“ „хејтери“ на такви статуси, а тука најчесто се токму припадниците на првата група луѓе... И така во бескраен круг - endless loop. :D

Статус
Затворена за нови мислења.