ако треба да пренесеш на 100 метра ама низ чаршија... 2 вреќи цименто или 4 вреќи шминки со иста тежина- шо би одбрала?задоволна од одговорот...ама не даваш избор?![]()
ако треба да пренесеш на 100 метра ама низ чаршија... 2 вреќи цименто или 4 вреќи шминки со иста тежина- шо би одбрала?задоволна од одговорот...ама не даваш избор?![]()
ако вреќите со цименто и вреќите со шминка се со иста тежина, тогаш нема проблем и за едното и за другото, но шминкиве се распоредени во 4 вреќи, полесно за носење, така да шминкитеако треба да пренесеш на 100 метра ама низ чаршија... 2 вреќи цименто или 4 вреќи шминки со иста тежина- шо би одбрала?
Можит, готово договорени....штом си му симпатија на парвати се можит.ако вреќите со цименто и вреќите со шминка се со иста тежина, тогаш нема проблем и за едното и за другото, но шминкиве се распоредени во 4 вреќи, полесно за носење, така да шминките(не е наведено, ама јас би одбрала едно по едно да ги пренесувам
ако може )
Кај Жаре БерберМожит, готово договорени....штом си му симпатија на парвати се можит.
Да пееш во емисијата -како беше текстот од Драган Вучич, или да си гостин кај Жаре Бербер?
многу ми е еротска песнаваКај Жаре Бербер
со Каролинка или со Лоба во спот?
кога веќе морам да бирам, со син му на Маринко ; )многу ми е еротска песнавасо Каролина и со песнава во кревет.
Со кого мување- Шабан шаулич или Маринко Роквич?
Немат избор а? Абе двајцата ќе ги плескам секој петок.кога веќе морам да бирам, со син му на Маринко ; )
На пуст остров сте ти, Боки13 и Драган Вучиќ...ви нема спас, мора да живеете само вие тројца доживотно на островот...со кого(секс)?
Немат избор а? Абе двајцата ќе ги плескам секој петок.
А ти на пуст остров со јапонка или црна...со кого секс?
Младо нешо нормално...од 55 аспекти гледано младо е подобро.не сум расист, ама со јапонка
само мување со 18годишна или со 40годишна?
зависи од околностите кои ти ги пружа животот..некогаш неможеш да бираш, само си идеМладо нешо нормално...од 55 аспекти гледано младо е подобро.
Секс пред 18 или после?