Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Револтиран од нешто што га виде ичера у дваес двојку накуде Ѓорче...
Џабе што Скопје е главан град, кд Скопјани не су главни у њега !

Две - три дрва не ја прават шумата шума...:)

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Еднаш се најдов у побројно друштво каде што присуствуваше и еден пар од оние што си пишуваат „мацуфка, многу ми те сакуфкам" на Фејсбук, јавно. Значи тоа не е ни за приватно, а камоли за јавно, но добро. И сега кој пар, кој распар, излезени на пијачка, се шалиме, си муабетиме – они се гледаат во очи. Мене убиствени нагони од што сведочам на таква суштинска глупост. Па ај да се префрламе на друго место. Сите напред, они позади, бавни, гушнати, ко глупи месечари. Јас секако ви верувам дека сте вљубени, ама кога какате срценца и повраќате цвеќенца пред очите на целата јавност, не можам да не ви речам „Дај не заебавај"(talk)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Револтиран од нешто што га виде ичера у дваес двојку накуде Ѓорче...
Џабе што Скопје е главан град, кд Скопјани не су главни у њега !
Скопјани не доаѓаат веќе до израз,треба да се заштитат со закон :giggle како што Охрид што ја заштити пастрмката :giggle

4FUN says:
брат, тоа што си видел во автобус дваесет и не знам кој, не биле скопјани .... скопјани не се возат во автобус :svirka

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Многу ми се интересни некои луѓе кои не успеале во нивната област во која сакале да бидат успешни, па сега фрустрациите си ги лечат кон други кои се повеќе преспективни и гледат дека можат да успеат, а они ги обесхрабруваат. Се изнасмеав слатко :giggle

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Па овакој : )
качуемо се у грч пун афтобус, унутра сфе наши ( нели у Ѓорче жииф комај сфе наши...)
И унутра улазаф двоица марсофци ( читај Ш категорија ) и дереф се како луди ( башка около дваешче и двоицата )
Збориф нешто елиенски а у , спомињаф калашиу, крррррррррр вика едн клапчо од њима...
дечко седнаја сс ноге испружени на столче карши њега, к*р га боли, како дома се понаша
У афтобус миљон Скопјани, башка имаше и едно друштфо постари такфи заебани : ) баба стои цело време
Никој ништо не презима, никој ништо да ги каже ( нека дојде бе у Куманоо такој да праи ја ке га исфрљу на прву станицу жими мама) сфи ги ќутиф , ја сс лејди Т седесмо позади њима, што ке се мешам ,странац и ја : ) лејди Т вика абе уживај си
ја пцују на глас, никој ништо не презима, ццц нели ?
сто душе стоиф а он ноге ставија бе легнаја ке спие, Шкљон глуп ( имаше уши као Хобити )
не е прф пут да га осету тој у Скопје...
дваес душе бе плашесфа се да идемо пешки од Форум( место позади рекорд и мекдоналдз ) до Капан Ан, зшто ? Имало странци
Голем Дик, у Куманоо куде сакам и кд сакам иду сфугде, МИ смо туј главни
тој е тој, можда звучи мноо глупо сфе овој, ама да се плашиш ти у сфој град , тој ти е тешко ццц

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and Hkakashi

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
ДЕнес не знам што ми е, цел ден сум некако негативна, нерапозложена, се ми е глупо, се лутам за безвезни работи... не, не сум ова јас. Сара не е ваква. Пред 5минути ќе се утепав 2пати, првиот пат во дворот, па ќе зариев на сред улица. НЕка си оди ова рапсоложение, утре си ја сакам старата Сара, онаа насмеана, позитивна, ведра...
Ај да не ширам негативност, ќе си ги јадам чоколадните мусли.

Ах да и 69 страни на темава, машала :gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Trajche
Статус
Затворена за нови мислења.