Утре .. само незнам кај да се чекаме .. соборна maybe ?Поконкретни детали за следнава собиранка, anyone?
И да .. кое време.
Утре .. само незнам кај да се чекаме .. соборна maybe ?Поконкретни детали за следнава собиранка, anyone?
Јас можам после 20:30 да ве дружам, туку зошто да не седеме некаде во Центар, вака Аеродром не ограничува и на некои од нас ни требаат по 2 автобуси за да стигнеме.You may
Ок време е да официјализираме кој доаѓа, кој не. Ипак сите знаеме утре што ни` е у агенда.
redhead Марија Aristokrat Solstice, и сите останати на кои им се изјавува желба и можат да дојдат?
Agree за предлогот.Јас можам после 20:30 да ве дружам, туку зошто да не седеме некаде во Центар, вака Аеродром не ограничува и на некои од нас ни требаат по 2 автобуси за да стигнеме.
Само предлог
Може и таму, таму е подстапно за сите да стигнеме.Може центар као нзс место е топ. Пошо ленинова е кич и буџованска, Македонија и кеј да не спомињам, како ви се свиѓа Буњаковец као оној пут што бевме во Еспресо бар?
Taка бе Сал .. делиш исто мислење со мене. Таман може да се чекаме кај соборна (мислам спомнав погоре) и да тераме во Еспресо.Може центар као нзс место е топ. Пошо ленинова е кич и буџованска, Македонија и кеј да не спомињам, како ви се свиѓа Буњаковец као оној пут што бевме во Еспресо бар?
Па можда ..Само људи, за час не се имаме договорено. Јас утре со обврски иам до 20 часот додека стигнам 20 и 30. Не знам и за другиве, кој како стои со времето.
Вака одговара ? Или може 19:30 пред соборна ?7 ипол утре пред Соборна или 7 ипол кај Железничка(Колосеум)?