Во гумно да видиш..: )инаку ептен ми треба, ај охриѓани, нема некаде во Охрид? винилно или акрилно лепило? тоа за лепење гумени чамци, душеци, базени, м?
Во T-Mobile.Знам дека и во Грција има.
Последната недела од одморот ја посетив Грција и видов во едно гратче вакво место. Сакав да пробам, но не сакав да ризикувам да си ги ставам нозете во сад со вода кој не го чистат по користење, сад кој не знам каква личност го има користено пред мене (а го користат многу, бидејќи имаше редица). И самата помисла на риби кои јадат мртва кожа од нозе од секакви луѓе ми беше многу не-санитарна, па си отидов.
Цената беше околу 60 евра. Не знам за колку време, но беше кратко. За во Македонија не сум сигурен дека има.
Инаку:
Каде можам да најдам маски за iPhone 4S освен во Дуна компјутери?
Чекај, прашуваш за баш гел за нокти или некаде каде што прават гелни нокти?Гел за нокти?
Во Охрид има..VANS во скопје
Незнам каде има во Скопје, ама слободно распрашај се на кои места ги печатат „рекламниот материјал“ за Нова Година, Велигден, луѓето кои што имаат фирми и на тие места ќе можеш да испечатиш.Сакам на чаша за млеко да испринтам слика и да ставам некој натпис, каде би можела да го направам тоа во Скопје и колку од прилика би ме чинело?
Распрашај се,за на 25ти ми требаНезнам каде има во Скопје, ама слободно распрашај се на кои места ги печатат „рекламниот материјал“ за Нова Година, Велигден, луѓето кои што имаат фирми и на тие места ќе можеш да испечатиш.
Ако не ти е хитно можам да се распрашам јас по познаници од Скопје и да ти кажам.
ваква иста ташна (може и различна боја)?!
Хаха... ја си имам го имав земено во Охрид, меѓутоа мислам дека го има и на зелено пазар4еПривезок во форма на детелинка со 4 листа?