Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
СДК после толку намолуење го изгледав Tekken:Blood Vengeance филмот,и вредеше. Интересна,малку детска а ипак јака сторија,а тучата на крај беше epic. Го препорачувам за сите љубители на играта Tekken,и оние кои ја пратат самата приказна на играта. Според мене,има еден од најдобрите сторилајнс у игра што ги имам видено :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
СДК станав уште во 5 и почнав да учам јавно право |-( Сеа си направив топло чоколадо и додека сонцето продира во мојата соба јас си читкам нешто на црно-бело.Ако биде ваков денот ќе излезам на прошетка со братучетка ми (inlove) а ако ме зафркне времето ќе си го поминам денот во пижами :igra
Имајте убав ден.Ве љубам :*

• Ми се допаѓа
Реакции: kones

kones

Истакнат Член
14 февруари 2012
122
119
343
Јас се извинувам што ме немаше некое време но не беше по моја вина, последното видео што го постирав ме отклучи кон нормалното, но тоа нормално да не ти било нормално и за казна ме пратија во градинка, а пак во градината све нормално само лошо разбрано. Си викам ватафак тука нешо не штима. Арно ама воспитачките направија грешка, грешка што ги кошташе моето заминување од таму со ВИКТОРИ над факинг системаta. Па се поздравувам со саундтракот во др. ХАУСЕ
а и останатите што имале виктори во својот живот.

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
БАРАЊЕ:
некој да не знае кај се продават вакви капи ??
која цека се не е битна бојата битна е големината :)
ај кој знае нека каже :)
images
ја ќе ти сплетам, ти само изрази желба :)

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav
Статус
Затворена за нови мислења.