Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
јутре пола Скопје без струју
на Шапку се чека прф снек
Чаки спие
гитара е најубаф инструмент ( а од медицински инструменти оној такфо 'диши, диши..... диши')
докур нели ?
јутре дн на пензионери, Фторник ги е сс златни букфе у календар, аее да су живи и здраи они, нас кој не кеца

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
јутре пола Скопје без струју
на Шапку се чека прф снек
Чаки спие
гитара е најубаф инструмент ( а од медицински инструменти оној такфо 'диши, диши..... диши')
докур нели ?
јутре дн на пензионери, Фторник ги е сс златни букфе у календар, аее да су живи и здраи они, нас кој не кеца
држава не кеца .. за сите пари.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
држава не кеца .. за сите пари.
кои паре бре, до десети иамо после голи кучиња смо
џабе што кецаф барем убаво да ни е, да сфршимо како људи

ах бре македонче... цел живот само тлее тлее и блеее, неамо сфое МИ , искрено
сфе се вадимо сс тој дека од надвор не ни дааф да си га искажемо наше патриотско, да кажемо стоп на сфе овој што ни се дешаа, а искрено срање ни се дешаа

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Ајде нека ни е добро утрово..па и денов,иако е пензионерскиот ден,може ќе преживееме. Како беше она,ко преживи причаче :D Ако некој нема некоја ептен итна обврска,нека не излегува од дома,чисто за да не им прави гужва на бабите и дедовците,пошо они имаат неодложни обврски за кои не постои друг ден,а во петок и сабота исто:zelen

Чудна работа е колку ние можеме да бидеме наивни,и наместо да ја си ја дуплираме среќата,си ја одземаме а си додаваме стрес и нервози. Свесно да се понашаме незрело,да се правиме дека немаме разбирање за некои работи,и од ништо да правиме нешто.Од мравка-слон.Колку да се најде рчка,да се води инат,да се глуми лудило.

На здравје кафе на тие што пијат заедно со мене во моментов :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
И јас конечно пак да се исфарбам.
Јадам и милка од јагода....
И...и така.
На цб ништо ново
АМА ЕВЕ МЕ ПАК .

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Кај да завртам на тв има некакви домашни кујни, се готви на големо со некакви пршути, меса печурки....
Нема ништо домашно со туршија, лук, кромид...некој зелник. Просто се прашувам дали е подобро да гледам некакви кујни или турски серии, а капак на се и па Драган Вучиќ.:banghead Сепак книгата ми е најдобра опција...

• Ми се допаѓа
Реакции: Succubus
Статус
Затворена за нови мислења.