Би имале ли секс со членот над вас?

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
пред нова година ко ќе се сликам пак за на вејзбук... ќе го заборавите Трајче, а до тогаш со тешко срце му препуштам да ужива во тројката:mad:

Хахахаха, мора да се мотивираме :)))))))))))))))))

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Хахахаха, мора да се мотивираме :)))))))))))))))))
ако не извадам 8 пакс до нг, ќе ти го отстапам светото тројство до март, зш за празницине морат здрав живот да тераме...вино за подобрување на крв, ракија за циркулација, пивце за бубрези...знајш секој ден пијан, за подобро здравје.:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
ако не извадам 8 пакс до нг, ќе ти го отстапам светото тројство до март, зш за празницине морат здрав живот да тераме...вино за подобрување на крв, ракија за циркулација, пивце за бубрези...знајш секој ден пијан, за подобро здравје.:zelen

Пијан на здраствена база :))))))) Не дека сакаш, ама мора :D Што ќе ти се до Нова Година гледај Летото да ги има :)))))

Во погрешна тема дискутираме, а за останатите немојте да помислете дека.... :rofl

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Пијан на здраствена база :))))))) Не дека сакаш, ама мора :D Што ќе ти се до Нова Година гледај Летото да ги има :)))))

Во погрешна тема дискутираме, а за останатите немојте да помислете дека.... :rofl
До на лето ви кажав, не само жените туку и мажите има да одговараат со ДА на темава:zelen
Вчера сонував како вежбам грб- цепев дрва...да не ми звонеше алармот и ќе ги наредев 100%.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да, да а за тие што неможе да си го видат :DТехничари сеее
Не стануваше збор за големината на техничарчето,ами за другите мускули,за оние што си правите муабет ти и Мајорчето во вашата тема :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo