Тебе Нате и за 250 денари би те плеснал, а за 100ка само ќе те навлажнам.Ти ќе го признаеш јавно вака ? хахахахахахаха
НЕ!
Тебе Нате и за 250 денари би те плеснал, а за 100ка само ќе те навлажнам.Ти ќе го признаеш јавно вака ? хахахахахахаха
НЕ!
немаше да биде соодветное ко е така не ви се мешам во сексот со мајорот
Аууууу па ја ни за многу ни за малку не би се дала.... Бреј ц ц ц сваштаТебе Нате и за 250 денари би те плеснал, а за 100ка само ќе те навлажнам.
јас не те прашав , јас само ти кажав. Џабе си ја креваш цената, не плаќам повеќе.Аууууу па ја ни за многу ни за малку не би се дала.... Бреј ц ц ц свашта
Каде виде дека ја кревам, ако сакаш ќе те почастам пред мтв имаш колку сакаш такви еве ја те частам 500 денари. Ама под услов да не тролаш многујас не те прашав , јас само ти кажав. Џабе си ја креваш цената, не плаќам повеќе.
@Миг 21 тебе и за без пари.
Ај почасти жити се од тие пред емтиви шо седат, ама без услови и не биди офтопик ој ти гонзова жено.Каде виде дека ја кревам, ако сакаш ќе те почастам пред мтв имаш колку сакаш такви еве ја те частам 500 денари. Ама под услов да не тролаш многу
Јао ај не ми се понашај многу пошто лесно ќе те спуштам доле,а незнам што го мешаш Гонзо па сеа па од што немаш попаметна работа тролаш многу безвеза. Ај папаАј почасти жити се од тие пред емтиви шо седат, ама без услови и не биди офтопик ој ти гонзова жено.
Он топик.. само за пари