Анкета за омилен европски фудбалски клуб

Кој е вашиот омилен фудбалски клуб во европа? (Кој клуб најмногу го симпатизирате)

• Атлетико Мадрид

Гласови: 0 0.0%
  • Арсенал

Гласови: 2 4.8%
  • Барселона

Гласови: 4 9.5%
  • Баерн Минхен

Гласови: 3 7.1%
  • Интер

• Јувентус

Гласови: 4 9.5%
  • Ливерпул

• Манчестер Јунајтед

Гласови: 9 21.4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 0 0.0%
  • Милан

• Реал Мадрид

Гласови: 6 14.3%
  • Рома

Гласови: 1 2.4%
  • Челзи

Гласови: 10 23.8%

• Вкупно гласале
    42

Ikac

Истакнат Член
17 октомври 2012
27
23
103
37
Би било интересно да дознаеме како стои ранг листата на најпопуларните фудбалски клубови кај црно-белите фурамаџии...
Инаку постои тема „омилен фудбалски клуб“ , но би сакал да видеме попрегледно како стои работата.
Доколку недостига вашиот тим на листата, можете слободно да го додадете...

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
190px-Chelsea_FC.svg.png

Ikac

Истакнат Член
17 октомври 2012
27
23
103
37
На фановите на други клубови кои не се на листата им се извинувам што немаат можност да гласаат директно за својот клуб. Инаку при креирањето на анкетата овозможив додавање на други можни одговори, но кога гласав приметив дека нема таква опција...(think) Ова треба да го проверат администраторите...

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Би било интересно да дознаеме како стои ранг листата на најпопуларните фудбалски клубови кај црно-белите фурамаџии...
Инаку постои тема „омилен фудбалски клуб“ , но би сакал да видеме попрегледно како стои работата.
Доколку недостига вашиот тим на листата, можете слободно да го додадете...
А само во Англија, Германија и Италија има фудбалски клубови или правиш некаква дискриминација мојот клубо го нема и јас како да гласам ?

Ikac

Истакнат Член
17 октомври 2012
27
23
103
37
А само во Англија, Германија и Италија има фудбалски клубови или правиш некаква дискриминација мојот клубо го нема и јас како да гласам ?
Нема никаква дискриминација, идејата беше ВИЕ самите да можете да додавате возможни одговори - ваши тимови, но ете не функционира таа опција... (инаку ќе можевте да гласате и за Напредок од Кичево ако сакавте :) )

Сепак оваа анкета е направена за да видиме колку се популарни 10-те најдобри тимови во Европа според УЕФА овде на форумов. (Рома инаку не припаѓа овде)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Не го симпатизираме, туку НАВИВАМЕ со цело срце! THE CHAMPIONS OF EUROPE!

Отвори ја прикачената датотека 12046
мислев дека ФК Куратица ќе напишиш.... Рудар се викаа ?

Иначе јас навивам за ФК Злести - Дебрца, иако нешто слабо им оди сезонава слично како и ланската- вероватно ради обилните оломнански врнежи кои одкако го потопиа стадионот, 2 години со ред на пролет расте трева и по 70-80 сантиметри, де факто се развии зоологијата од типот влечуги... змии, гуштери, полжави + некои нови измутирани бубачки (што имплементира позитива да овие две години зедоа 2ро место на локалниот натпревар "Најдобар инсектариум" по предметот биологија).
Исто така немотивирачката ветена плата од 4000 мкд. која не ја имаат земено никогаш во животот, е како еден клучен фактор да фудбалерите се приморани да местат утакмици, да продаваат натревари - како што направиа неколку пати, како и последната која заврши 1:15 за гостите (да примеа 10 гола помалку цагер ќе беше, али нема врска), натпреварот беше продаден за 2 канти сирење и една гајба пиво - нема врска дека се појаки, дефинитивно послаби се од нас, само така им попуштаме да се порадуваат.
Сите овие фактори го отежнуваат тренингот на врните фудбалери, но ќе дојде време кога и ние ќе влеземе во 2ра лига, и дивата ќе ја заборавиме во историјата.
Иначе за да изгледам кул во анкетата стегнав за Манчестер.

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy, 048 and Trajche