абе уживај па ти и сега не замарај смени ник ако толку се оптеретуеш со глупостиА што да направам за администрацијата да ја избрише темава не би сакала некој што нетреба да дознае дека ова постоело
абе уживај па ти и сега не замарај смени ник ако толку се оптеретуеш со глупостиА што да направам за администрацијата да ја избрише темава не би сакала некој што нетреба да дознае дека ова постоело
сигурна сум(не ми дал повод да се посомневам, сигурно не е толку глуп да направи такво нешто да ме изгуби), ако има нешто секоја девојка го претчувствува тоаа ти од каде си толку сигурна дека некоја не му се плетка на твојот а ?
Почни да спамираш и да вреѓаш се` живо, опцуј ги тие од администрација и ќе те банираат и тебе, ќе ти ја избришат и тематаА што да направам за администрацијата да ја избрише темава не би сакала некој што нетреба да дознае дека ова постоело
аха мислиси ти тоа ако има нешто ти ќе почуствуваш нели ај ке те замолам објасними која е таа сигурнос и ова за повод не ти држи вода ете ти од жалење спрема девојчето ке заплачеш а во денешно време неможе во ништо да сме сигурни и секој има помалце скриено второ јас еве кажи од каде ти таа сигурност може се шеташ со рогови па нели што треба први дознаваат секогаш се последнисигурна сум(не ми дал повод да се посомневам, сигорно не е толку глуп да направи такво нешто да ме изгуби), ако има нешто секоја девојка го претчувствува тоа
А што да направам за администрацијата да ја избрише темава не би сакала некој што нетреба да дознае дека ова постоело
сигурна сум(не ми дал повод да се посомневам, сигурно не е толку глуп да направи такво нешто да ме изгуби), ако има нешто секоја девојка го претчувствува тоа
аха мислиси ти тоа ако има нешто ти ќе почуствуваш нели ај ке те замолам објасними која е таа сигурнос и ова за повод не ти држи вода ете ти од жалење спрема девојчето ке заплачеш а во денешно време неможе во ништо да сме сигурни и секој има помалце скриено второ јас еве кажи од каде ти таа сигурност може се шеташ со рогови па нели што треба први дознаваат секогаш се последни
Пеперутке, погледни дека поттикна дискусија темава Патем одамна не бил вака раздвижен форумов. Уживај, нема никој да те сретне на улица и да вика „Ене ја, она ја отвори темата“ и да дојдат да ти прават анкета.
не комплицирајslb_bobo имаш право. Но исто е и тоа дека рецимо типкава прв пут се запознава со форум како алатка за помош. Лесно е еве рецимо ја и ти да разглабаме што како иде, кое катче е љубов и секс кое е гурманско. Се фаќаме на небитни ствари, зашо не е во љубовни проблеми, туку посебна тема. На крај краева као шо реков погоре, what`s been done can`t be undone. Работата е, треба увек да се пази кои работи се изнесуваат пред публика.
Од една врска до друга врска има голема разлика, зависи како си почнал да ја градиш, и колку ќе останеш јак за да не ја урнеш. Таа сигурност ми е од почитта, вниманието и љубовта кои ги добивам од мојот партнер.аха мислиси ти тоа ако има нешто ти ќе почуствуваш нели ај ке те замолам објасними која е таа сигурнос и ова за повод не ти држи вода ете ти од жалење спрема девојчето ке заплачеш а во денешно време неможе во ништо да сме сигурни и секој има помалце скриено второ јас еве кажи од каде ти таа сигурност може се шеташ со рогови па нели што треба први дознаваат секогаш се последни