Тајна врска со зафатен дечко

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
А што да направам за администрацијата да ја избрише темава не би сакала некој што нетреба да дознае дека ова постоело:(
абе уживај па ти и сега не замарај смени ник ако толку се оптеретуеш со глупости:)

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
а ти од каде си толку сигурна дека некоја не му се плетка на твојот а ?
сигурна сум(не ми дал повод да се посомневам, сигурно не е толку глуп да направи такво нешто да ме изгуби), ако има нешто секоја девојка го претчувствува тоа :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А што да направам за администрацијата да ја избрише темава не би сакала некој што нетреба да дознае дека ова постоело:(
Почни да спамираш и да вреѓаш се` живо, опцуј ги тие од администрација и ќе те банираат и тебе, ќе ти ја избришат и темата :zelen
Се шалам.

Нека си ја темата кога веќе си ја отворила, нема да дознае никој ако не му кажеш дека ти си "Peperutka", токму тоа е целта на ставање никови т.е. прикривање на вистински идентитет.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
сигурна сум(не ми дал повод да се посомневам, сигорно не е толку глуп да направи такво нешто да ме изгуби), ако има нешто секоја девојка го претчувствува тоа :)
аха мислиси ти тоа ако има нешто ти ќе почуствуваш нели ај ке те замолам објасними која е таа сигурнос и ова за повод не ти држи вода ете ти од жалење спрема девојчето ке заплачеш а во денешно време неможе во ништо да сме сигурни и секој има помалце скриено второ јас еве кажи од каде ти таа сигурност може се шеташ со рогови па нели што треба први дознаваат секогаш се последни

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

Пеперутке, погледни дека поттикна дискусија темава:) Патем одамна не бил вака раздвижен форумов. Уживај, нема никој да те сретне на улица и да вика „Ене ја, она ја отвори темата“ и да дојдат да ти прават анкета.

сигурна сум(не ми дал повод да се посомневам, сигурно не е толку глуп да направи такво нешто да ме изгуби), ако има нешто секоја девојка го претчувствува тоа :)
аха мислиси ти тоа ако има нешто ти ќе почуствуваш нели ај ке те замолам објасними која е таа сигурнос и ова за повод не ти држи вода ете ти од жалење спрема девојчето ке заплачеш а во денешно време неможе во ништо да сме сигурни и секој има помалце скриено второ јас еве кажи од каде ти таа сигурност може се шеташ со рогови па нели што треба први дознаваат секогаш се последни

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
slb_bobo имаш право. Но исто е и тоа дека рецимо типкава прв пут се запознава со форум како алатка за помош. Лесно е еве рецимо ја и ти да разглабаме што како иде, кое катче е љубов и секс кое е гурманско. Се фаќаме на небитни ствари, зашо не е во љубовни проблеми, туку посебна тема. На крај краева као шо реков погоре, what`s been done can`t be undone. Работата е, треба увек да се пази кои работи се изнесуваат пред публика.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Пеперутке, погледни дека поттикна дискусија темава:) Патем одамна не бил вака раздвижен форумов. Уживај, нема никој да те сретне на улица и да вика „Ене ја, она ја отвори темата“ и да дојдат да ти прават анкета.

:zelen
ти па ти :zelen

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
slb_bobo имаш право. Но исто е и тоа дека рецимо типкава прв пут се запознава со форум како алатка за помош. Лесно е еве рецимо ја и ти да разглабаме што како иде, кое катче е љубов и секс кое е гурманско. Се фаќаме на небитни ствари, зашо не е во љубовни проблеми, туку посебна тема. На крај краева као шо реков погоре, what`s been done can`t be undone. Работата е, треба увек да се пази кои работи се изнесуваат пред публика.
не комплицирај :zelen

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
Од една врска до друга врска има голема разлика, зависи како си почнал да ја градиш, и колку ќе останеш јак за да не ја урнеш. Таа сигурност ми е од почитта, вниманието и љубовта кои ги добивам од мојот партнер.