Тајна врска со зафатен дечко

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Па ради некои мои лични причини многу сум благодарна на секој одговор и мн ми помогнавте навистина ,понекогаш е убаво да послушаш и некој кој не те познава, зошто блиските не кажуваат се што мислат за да не те повредат :)
абе остај ги тие лични причини темата нека стои ти тука немаш ни име ни презиме не се оптеретувај со непотребни работи и ке има и други што ке сакаат да пишуваат на темата ;)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ама веќе некој го виде и, ова и би сакала да не постои ве молам
What`s been done, cannot been undone.
Не дека не требаше да ја отвориш темата, ама веќе нема сврха зошто да се затвора откако штетата е веќе направена. Но сепак, мислам да оставиме на администрацијата.

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
Е најмногу мразам вакви ко оваа што ја отворила темава, добро бе девојче, кај ти беше паметот, имаш ли барем малку совест? Кај се пикуваш кај што не треба, ако си го сакала, и ако тој те сакал, што не почека да раскине па да се плеткаш со него.Јас имам 8 годишна врска, и некоја као тебе да ми се вплетка во врска не дај боже,можам да ја замислам другата, толку време поминала со тој глупак, сигурно и е прв. А искрено и тебе те жалам, мислиш дека ако раскине со неа тебе многу убаво ќе ти биде? си се излажала, сигурно и тебе ќе те мавта. Мене вака да ми направи дечкото, никогаш не би му простила, колку што сум го сакала дупло ќе го замрзам. Ај ако засакал некоја друга, да ми каже и ќе ставам крај на врската, ама да ме изневерува никогаш тоа нема да го простам.

• Ми се допаѓа
Реакции: cvekence1 and Legioner

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Е најмногу мразам вакви ко оваа што ја отворила темава, добро бе девојче, кај ти беше паметот, имаш ли барем малку совест? Кај се пикуваш кај што не треба, ако си го сакала, и ако тој те сакал, што не почека да раскине па да се плеткаш со него.Јас имам 8 годишна врска, и некоја као тебе да ми се вплетка во врска не дај боже,можам да ја замислам другата, толку време поминала со тој глупак, сигурно и е прв. А искрено и тебе те жалам, мислиш дека ако раскине со неа тебе многу убаво ќе ти биде? си се излажала, сигурно и тебе ќе те мавта. Мене вака да ми направи дечкото, никогаш не би му простила, колку што сум го сакала дупло ќе го замрзам. Ај ако засакал некоја друга, да ми каже и ќе ставам крај на врската, ама да ме изневерува никогаш тоа нема да го простам.
а ти од каде си толку сигурна дека некоја не му се плетка на твојот а ?

• Ми се допаѓа
Реакции: franceska

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Епа затоа уште на почеток пишав дека е подобро да е дел од „Љубовни проблеми“ ама се остави да се развива темава каде што повеќето си гледаа сеир на туѓа мака, неколкумина дадоа совети, неколку препукувања и на крај темава отиде у правец кревање галама (иако да беше у Љубовни проблеми и повеќе од сигурен сум дека ќе пишеа 3-4 мислења околу прашањето и ќе завршеше цела приказна и немаше да се случи ова).

"Peperutka"

Нов член
10 ноември 2012
28
1
3
битола
А што да направам за администрацијата да ја избрише темава не би сакала некој што нетреба да дознае дека ова постоело:(