The Vampire Diaries

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
i_wanna_fly
Го делиме истото мислење, и јас сум пре-пре-презадоволен од тоа како Нина ја одглуми цела трансформација.
А и продуцентите добро се ангажирале за вметнување „луѓе“ покрај толку вампири.

Јас мислев дека оваа 4рта сезона ќе биде многу досадна, мислев ќе биде „веќе видено“ ама гадно се заебав...

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
И јас крајот не го сфатив, во шо е финтава, демек ќе изгорат и шо на крај???
Туку да кажам 2-3 збора за епизодава. Добра, добра, верувам дека доповра ќе се случуваат некои пресврти во смисла да гледаме повеќе сцени помеѓу Дејмон и Елена.(wasntme) И да морат да ај вратат Кетрин!!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Какви тинејџерски срања, шпанска сапуница не им е рамна! :giggle Не знам зошто не можам да престанам да ја пратам. (wasntme)

И од кај ги копаат најлигавите песни еј?! И секогаш на крај на епизода ги пуштат, кога нешто драматично се случува. Како на пример:

Well here's a newsflash... we'are not Japanese. :giggle Иан најдобро ми глуми. А и некако ме потсеќа на Џек Спероу. (wasntme)

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Аааа се враќаат по старите патеки. Одлична епизода, се вреќаат во минатото, тоа и ми се омилените епизоди.:)
Море Клаус да знаеш шо ти мислам.:gjavol Само не можам да се одлучам кој ми е поомилен Клаус или Дејмон.:unsure
VD312c0681b--3231132901859634483.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
4 сезона сегга за сега е добра, не е ккао 3та.
Елена ептен ме нервира :mad. Се забавува со Дејмон и послето му плаче на Стефан, а овој па Дејмон заслепен се и угодува, ма не само он него и Стефан.

тоа се лекот е ептен добро смислено, но нема да остане тајна. На Клаус му треба за Елена за да си прави хибриди. Одамна имам читано дека Дејмон ќе стане човек и Елена. Баш ме интересира како ова се ќе го осмислат. еве и прмо за наредна епизода, priceless ми е моментот кога Елена ќе рече Damon's right.

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
овие веке досадни станаа.. само Клаус прави атмосвера во филмот ,сестра му е глупа ко што е убава,др. споредни ликови се тапа уште од 1 сезона ,.елена и браката слободно нека идат у твајлајт нека глумат

TheBookaholic

Истакнат Член
13 јуни 2012
34
35
318
Скопје
Мене четврта сезона ми е одлична, се појавија нови интересни ликови. Но дали само јас го имам тоа чувство дека се' се случува пасивно некако, сега за сега? Сакам акција!
Патем, многу добра ми беше сценава:

Елена :banghead

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Четвртата сезона ми е пренајсупер, само шо мислам дека конечно е време за некоја ептен јака Делена сцена, а не онака по некое кисче или поглед... не е тоа тоа.. И да, алудирам на vamp sex :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi