The Vampire Diaries

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Дејмон е најјак лик у целу серију. Ради Елену све он на крај га изеде. Толко гу сака и на крај мораше све тој да ву га каже..
Абе недај боже да се разделат. мене Дејмон ми е идол, ради него почнав да ја гедам серијата. Е тоа ти е вистинска љубов, колку пати ризикуваше се ради неа, а не како Стефан. Шом Елена стана вампир, од одма појде да ја лече. А Дејмон и овака и онака ја сака. Иначе пред некој ден чита интервју со Џули Плек и жената убаво си се изјасни (ако се чита меѓу редови) дека на крајот ќе си бидат заедно.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Последнава епизода тотално ме разочара. Дејмон и рече на Елена да го остае, Клаус ја уби мајка му на Тајлер и сите хибриди, Ејприл ја најде Ребека.... Аман бре, зашо толку брзо мораше да се расипе се!? Иде ми се да престанам да ја гледам серијата, ама интересира ме дали па ќе бидат заедно. И плус тај професор Шејн муте нешто страшно, само не ми е јасно шо... :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Bleach
i_wanna_fly
не е ни до 10ти не е ни до 15ти јануари.
До 17ти е, вечерта во 8 игра во Америка, ние можеме да ја гледаме утрото во 4ипол или да чекаме до сабајлето на 18ти :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bleach

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Bleach
i_wanna_fly
не е ни до 10ти не е ни до 15ти јануари.
До 17ти е, вечерта во 8 игра во Америка, ние можеме да ја гледаме утрото во 4ипол или да чекаме до сабајлето на 18ти :)
Ги измешав датумите. Извинете за дезинформацијата. И Аркантос, фала што ме потсети :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Дефинитивно сум разочаран. За ваква ли епизода чекав 1 месец и чкртав датуми на календар?!
Па и Еленчето цело време ми беше тажно...срцето ми се скина :( :sram