Watching American history X with Edward Norton. Hopefully with a positive outcome.
Е знајш ко така шо:Прва смена во недела еј!
Капитализам јебига....
Шубо беше во Југославија
Топ филм, дефинитивно најдобар. Особено глумата на Нортон.Watching American history X with Edward Norton. Hopefully with a positive outcome.
Шанса секако нема да дпбиеш (да не правиме залудно муабет околу тоа). Со нервозата и сето ова што го правиш исто така ништо не добиваш или смируваш. Едноставно треба да си исправена, да продолжиш со гордост, смелост и предпазливост. Но никогаш да не го заборавиш тоа што го имаш направено туку да го сватиш како некоја тешка лекција од животот. Каква и да е ситуацијата, веке е помината ситуација. И ако продолжиш поради тоа да си ја уништуваш сегашноста, секако дека пак ке се каеш во иднината. Ако не сум во право со радост би ги слушнат твоите аргументи. Благодарам за ова кратко внимание.Епа да ја знаеше целата приказна, немаше да велиш така. Штом ќе умре некој човек, не се враќа веќе никогаш. Точно 1 година и 7 месеци откако почина личноста која најмногу ја сакам. И се каам што не стигнав на време, се каам што го прекршив ветувањето, се каам што не го направив она што требаше. Барем да имав уште една шанса се да исправам, се ќе беше поинаку...