Ова нешто као закана ми иде? „Во Скопје си младичу, да не заборавиме.“Не се смеј да не се заскрниш,сепак во Скопје си младичу,да не заборавиме
Смешно ми е Аристократеле, па дури и Аристократуле
Ова нешто као закана ми иде? „Во Скопје си младичу, да не заборавиме.“Не се смеј да не се заскрниш,сепак во Скопје си младичу,да не заборавиме
Свати го како сакаш бе пријателе смеј си ти и понатакаОва нешто као закана ми иде? „Во Скопје си младичу, да не заборавиме.“
Смешно ми е Аристократеле
Пер само сум искрен дека ми е смешно. Не мислев ништо навредливо. Не ве сфаќам, кога некој се смее зошто се смеел навредливо било. Кога не се смее негативец бил. Одлучете се.Свати го како сакаш бе пријателе смеј си ти и понатака
А бе на форумов само позитива идеме инџојПер само сум искрен дека ми е смешно. Не мислев ништо навредливо. Не ве сфаќам, кога некој се смее зошто се смеел навредливо било. Кога не се смее негативец бил. Одлучете се.
Јас не се мешам,кој како сака нека сфати,туку сакав да прашам,која ке беше разликата ако беше ете да речеме во Битола?Не се смеј да не се заскрниш,сепак во Скопје си младичу,да не заборавиме
Битола се чкембариЈас не се мешам,кој како сака нека сфати,туку сакав да прашам,која ке беше разликата ако беше ете да речеме во Битола?
Гледам. Од многу позитива се изгуби смисолот за позитива. Да бидам искрен, на форумов гледам премногу хипокризија. Не директно упатена кон некој друг, туку кон самите.А бе на форумов само позитива идеме инџој
ајде добро така нека биде,ја затеравме темата како чат муабети,само ме интересираше разликата ...но ете пак нема да се мешам,и покрај тоа што ме копка.Битола се чкембари
Да не се мешаш ама се умеша
Јас на форумов бев одамна отсутен ама со пишување а не со читање и точно ми е јасно што му фали ама каков е таков е додека не се среди не преостанува ништо друго туку сами да се средиме според тоа колку сме совесниГледам. Од многу позитива се изгуби смисолот за позитива. Да бидам искрен, на форумов гледам премногу хипокризија. Не директно упатена кон некој друг, туку кон самите.