А можеби е и до сосема нешто третоДо сега не сум добил непристојна понуда од девојка - можеби затоа што девојките општо во моево Гратче... се малку посрамежливи Или можеби затоа што не сум убав, а и не многу богат
Корекшн: нешто сосем четвртоА можеби е и до сосема нешто трето
Тоа не е ниту конзервативност,ниту идиотизам,туку сосема еден нормален аспект на свакање на работите за одредени луге со одредено размислување на нештата.
Мели драга,за атер на темава ти нудам еден виртуелен непристоен предлог. Една вечер,бирај хотел,апартман,пијалок,соба,место и време. За мене не треба ништо,тој саат ќе биде моја вечер,твоето тело ќе биде мојот хотел,твојата женскост ќе биде мојот апартман,твоите вагинални течности ќе бидат мојот пијалок,моето место ќе биде таму каде што е твоето,моето време ќе биде тоа што ти сакаш да биде. Ќе направам да го извикуваш моето име во екстаза,додека со јазикот нежно поминувам по твоето тело,грабнувајќи те силно и полудувајќи те. Потоа,одбираш цифра,понатака сме странци.А можеби е и до сосема нешто трето
Тоа не е ниту конзервативност,ниту идиотизам,туку сосема еден нормален аспект на свакање на работите за одредени луге со одредено размислување на нештата.
ке дадам прво предност,место мене slb_bobo да ти одговориМели драга,за атер на темава ти нудам еден виртуелен непристоен предлог. Една вечер,бирај хотел,апартман,пијалок,соба,место и време. За мене не треба ништо,тој саат ќе биде моја вечер,твоето тело ќе биде мојот хотел,твојата женскост ќе биде мојот апартман,твоите вагинални течности ќе бидат мојот пијалок,моето место ќе биде таму каде што е твоето,моето време ќе биде тоа што ти сакаш да биде. Ќе направам да го извикуваш моето име во екстаза,додека со јазикот нежно поминувам по твоето тело,грабнувајќи те силно и полудувајќи те. Потоа,одбираш цифра,понатака сме странци.
Или по шпонски:
Oj види какво дама,го оставиље сама,љеље би те јабал ко никој еј! Ко никој! Уф,тија твои гзови. Ај за 10 евра,ќе го пушиш?
Види,дури и елоквентен сум бил
Јас те повикавЈас не одговорам онаму каде што не сум повикан. Да беше наменето за мене ќе беше моето име на почеток.
Мели драга,за атер на темава ти нудам еден виртуелен непристоен предлог. Една вечер,бирај хотел,апартман,пијалок,соба,место и време. За мене не треба ништо,тој саат ќе биде моја вечер,твоето тело ќе биде мојот хотел,твојата женскост ќе биде мојот апартман,твоите вагинални течности ќе бидат мојот пијалок,моето место ќе биде таму каде што е твоето,моето време ќе биде тоа што ти сакаш да биде. Ќе направам да го извикуваш моето име во екстаза,додека со јазикот нежно поминувам по твоето тело,грабнувајќи те силно и полудувајќи те. Потоа,одбираш цифра,понатака сме странци.
Или по шпонски:
Oj види какво дама,го оставиље сама,љеље би те јабал ко никој еј! Ко никој! Уф,тија твои гзови. Ај за 10 евра,ќе го пушиш?
Види,дури и елоквентен сум бил