возачи,прочитајте го текстов... не брзајте никаде,внимавајте на другите ,4очи отварајте кога возите и почитувајте ги сообраќајните правилата... http://grid.mk/read/news/85614455/9...kal-da-se-odvoi-od-sinot-voznemiruvachko-foto
не мора да значи само повеќе отколку што би требало
може да значи повеќе од колку што би можело да се замисли, повеќе отколку што би можело да се опише или објасни
или повеќе отколку што е да речеме стандардно
шознам, јас го сфаќам во позитивна конотација
освен кога се работи за пресолено или прекисело или прегрубо итн.
инаку „постои“ и друга класификација, која особено ја поштовам
пренајубава и сл.
нема преубава јас сум најубаваЗатоа сакав да си прашам,за да ете некој ми напише од негов аспект.
Јас попрво би искористила место пре убава...само најубава,над тоа нема,тоа е највисок степен.Или пре убава е поголемо од најубава?
Сеуште аватарот на melpomena е поубав од твојот.нема преубава јас сум најубава
најубаво значи најубаво ,нема поубаво
ја навредуваш мојата перцепција ,засрами сеСпоред тоа што мојата и твојата перцепција не работат исто, твојата пристрастност кон своето и негирањето на туѓото, различните логики кои ги користиме, аватарот на мелпомена е сеуште поубав од твојот.
(демек изигравам филозоф де )
ја навредуваш мојата перцепција ,засрами се
Го повикувам моето огледалце на помош ,огледалце огледалце ....
неможеш да бидеш моето волшебно огледалце моето волшебно огледалце се согласува со мојата перцепција и никогаш не ме изневерило ла ла ла ла ...А јас сум твоето волшебно огледало.
„аватарот на мелпомена е сеуште поубав од вашиот“
Не, туку твоето волшебно огледалце ја негира сечија перцепција и створа своја многу пообјективна перцепција која не е воопшто пристрасна и не суди според ниедни туѓи закони, сем законите на објективната убавина.неможеш да бидеш моето волшебно огледалце моето волшебно огледалце се согласува со мојата перцепција и никогаш не ме изневерило ла ла ла ла ...