Македонско фудбалско првенство

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Друже надлежните пробаа да сменат со праќање на финансиска полиција ама педерчето Харалампие одма му се јави на другарчето Платини и се заканија со суспензија на Македонија во сите фудбалски натпреварувања..на педерчето не му можат ништо зошто овој гласа за Платини при избори за претседател на Уефа и овој си го штити..
Знам знам, упатен сум во целата таа ситуација. Затоа и викам дека нема да пробаат ништо, оти може да ни ги заебат клубовите. Мора да си оди Хаџи Ристески, единствен начин е тоа и за репрезентацијата и за првенството.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Како не те мрзело тема да отвараш :unsure

Кој фудбал го имаме ние побогу?
Натпревар меѓу Кадрифаково и Кушкундалево на стадионче со полаиззобана трава од локалните крави, растресена жична ограда и два тројца локални сеирџии шо навратиле после две три жолти, салама и вегета пред кооперација...тоа е врхунец во нашиот фудбал!

Не фала, ќе гледам размножување на муви на Дискавери, поинтересно ми е.

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејмон

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија

Натпревар меѓу Кадрифаково и Кушкундалево на стадионче со полаиззобана трава од локалните крави, растресена жична ограда и два тројца локални сеирџии шо навратиле после две три жолти, салама и вегета пред кооперација...тоа е врхунец во нашиот фудбал!

хахахаххахаааааааа ме насмеа еј хахахахаххахахахахххххххх

fighter

Староседелец
22 февруари 2012
26
27
613
Го гледав Тиквеш додека беше во 3та лига и првата сезона во 2ра, бев еден од ретките, но за ѓабе кога управата на клубот е за бесење и не дозволуваат тимот да се боре за повисок пласман

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063

Те молам немој вакви муабети да ни продаваш тука, прво што подразбираш ти под поимот фудбал? Фудбалот што го гледаш на телевизија е далку од овој овде, но и овој е далеку од твојот во кушкундалево.

:redcarded

и ве молам жените овде пребацете се.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Те молам немој вакви муабети да ни продаваш тука, прво што подразбираш ти под поимот фудбал? Фудбалот што го гледаш на телевизија е далку од овој овде, но и овој е далеку од твојот во кушкундалево.

:redcarded

и ве молам жените овде пребацете се.
Можеш да се молиш во црква, а воедно можеш да споменеш и да ти помогне дедо Боже околу твоите очигледни фрустрации од се што има путе.
Јас што подразбирам под поимот фудбал младиЌу, ич да не те засега тебе. Ти потруди се да го користиш нетов у корисни цели наместо да попуваш овде, ко на пример да разгледаш некоја понуда на невеста од Пустец...пошто мастурбацијата не е секс ( извини) :nah ...Не се коси, чувствувај се исто ко да ти откриле дека Дедо Мраз не постои.

И те молам следниот пат кога ќе сакаш да контрираш, извади барем аргументи на маса.
Вака изгледаш ко Бозо во Епизодата : „ Сакам да бидам центар пажња ко ќе пораснам“

fighter

Староседелец
22 февруари 2012
26
27
613

Тоа може да е во 3та лига, но во 2ра и 1ва е ногу подобро, секако не е како во Англија или Шпанија али сепак во 1ва лига има неколку добри тимови што со малку среќа би стигнале и до Лигата на Шампиони, да те потсетам Вардар и Работнички беа само на чекор, да ни се паднеше полесен може и ќе стигневне, а Вардар ваа година има добар тим и има голем буџет треба да се има надеж, ако не ЛШ барем Лига Европа е можно

• Ми се допаѓа
Реакции: Македонец

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
еј немојте со вакви коментари тука...нека реагира модераторот...значи темава е за мфп така да без карање секој со своја мисла:)..иначе најнова информација е дека одложен е стартот за 7дена зошто скоро сите терени у државава се покриени со снег..

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063
Можеш да се молиш во црква, а воедно можеш да споменеш и да ти помогне дедо Боже околу твоите очигледни фрустрации од се што има путе.
Јас што подразбирам под поимот фудбал младиЌу, ич да не те засега тебе. Ти потруди се да го користиш нетов у корисни цели наместо да попуваш овде, ко на пример да разгледаш некоја понуда на невеста од Пустец...пошто мастурбацијата не е секс ( извини) :nah ...Не се коси, чувствувај се исто ко да ти откриле дека Дедо Мраз не постои.

И те молам следниот пат кога ќе сакаш да контрираш, извади барем аргументи на маса.
Вака изгледаш ко Бозо во Епизодата : „ Сакам да бидам центар пажња ко ќе пораснам“

Читајки го мојот пост погоре неможам да воочам каде сум погрешил, некако си ми многу навредена. Те молам, стави прст на глава и прашај се што ти знаеш од фудбал и ке ти стане јасно. Не попувам јас, се обидувам да дискутирам со некој што прати фудбал, што игра и има познавање некое. Аргументи? да почне првенството ке ми кажеш кога си слободна идеме да гледаме фудбал. Не ми е јасно стварно. Ти аматерските/селските лиги да не ги пратиш? а уште по нејасно ми е што сакаш да кажеш со сексот и мастурбацијата.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Читајки го мојот пост погоре неможам да воочам каде сум погрешил, некако си ми многу навредена. Те молам, стави прст на глава и прашај се што ти знаеш од фудбал и ке ти стане јасно. Не попувам јас, се обидувам да дискутирам со некој што прати фудбал, што игра и има познавање некое. Аргументи? да почне првенството ке ми кажеш кога си слободна идеме да гледаме фудбал. Не ми е јасно стварно. Ти аматерските/селските лиги да не ги пратиш? а уште по нејасно ми е што сакаш да кажеш со сексот и мастурбацијата.
Нормално дека не ти е јасно...
Пред да ја завршам дискусијата со тебе само ќе ти кажам, ако ти спаѓаш во групата на шовинисти кои жената ја гледаат само со престилка и тенџере на рингла...имаш сериозен проблем.
Кој си бре ти да ми кажеш дека оти сум жена не се разбирам од некоја тема и немам право на критики?
Ајт со здравје сеа!