Еве ви еден брачен кревет од старосватицата подарок
![]()
А од мене автомобил за клеци, клец на Водно...
![Opel-Astra_najpopularen.jpg](http://koli.com.mk/novosti/Opel-Astra_najpopularen.jpg)
Еве ви еден брачен кревет од старосватицата подарок
![]()
Јаоо како сте дарежливи , само на водно не е во шема више клец ,клец 21 век има станови , џакузи,кревет,свеќи ,ал ипак фала скржавко ,можеше нешто бољеА од мене автомобил за клеци, клец на Водно...
![]()
Стан од Владата, за млади брачни двојки ќе си барате.Јаоо како сте дарежливи , само на водно не е во шема више клец ,клец 21 век има станови , џакузи,кревет,свеќи ,ал ипак фала скржавко ,можеше нешто боље
Не куќа од Хот-Хот , мали се становите од ВладатаСтан од Владата, за млади брачни двојки ќе си барате.![]()
имам јас стан ке си земеме викендица на водно Ч)Стан од Владата, за млади брачни двојки ќе си барате.![]()
Не куќа од Хот-Хот , мали се становите од Владата![]()
А бе не може кумовите се, види ги леле, а родителите ваши ?имам јас стан ке си земеме викендица на водно Ч)
Не примаме поклони од нив големи сме не сме децаа , само од кумот и сватицата сакамеА бе не може кумовите се, види ги леле, а родителите ваши ?
Штом сте големи деца ќе спечалите сами.Не примаме поклони од нив големи сме не сме децаа , само од кумот и сватицата сакаме![]()
Добро ајде еве од мене нека биде викендицата на Водно
![]()