iskreno i jas sum zrtva na semejno nasilstvo ama moram da trpam bidejki sega i treba da se porodam i bev pod zakana deka mora da se zememe mojot soprug bese prijavuvan i vo policija poveke pati no tie ne prevzemaat nisto toj pak po svoe si tera neznam do koga ke izdrzam vaka dodeka ne mi pukne filmot pa da se ubijam i da ne trpam nisto znam deka ke kazete deka sum glupava sto trpam ama moram nemam izborКој се тепа тој се сака
Никогаш нема да дозволам да крене рака на мене!!!
Имам една другарка која редовно си е тепана од дечкото. И кога и да ја видам има по некоја модрица на неа.
Устава пена ми фати од зборење ама џабе она си го сака
За жал така ве малтретираат затоа што самите сте го дозволиле тоаiskreno i jas sum zrtva na semejno nasilstvo ama moram da trpam bidejki sega i treba da se porodam i bev pod zakana deka mora da se zememe mojot soprug bese prijavuvan i vo policija poveke pati no tie ne prevzemaat nisto toj pak po svoe si tera neznam do koga ke izdrzam vaka dodeka ne mi pukne filmot pa da se ubijam i da ne trpam nisto znam deka ke kazete deka sum glupava sto trpam ama moram nemam izbor
А зошто не го оставиш туку ти доаѓа помисла да се убиеш?iskreno i jas sum zrtva na semejno nasilstvo ama moram da trpam bidejki sega i treba da se porodam i bev pod zakana deka mora da se zememe mojot soprug bese prijavuvan i vo policija poveke pati no tie ne prevzemaat nisto toj pak po svoe si tera neznam do koga ke izdrzam vaka dodeka ne mi pukne filmot pa da se ubijam i da ne trpam nisto znam deka ke kazete deka sum glupava sto trpam ama moram nemam izbor